20 / 04 / 2024

Trend Ulus Evleri'nde 280 bin dolara! Yüzde 5 indirim!

 Trend Ulus Evleri'nde 280 bin dolara! Yüzde 5 indirim!

Firma: Göğüş Yapı

Proje: Trend Ulus

İnşaatı bu ayın sonunda başlayacak olan Trend Ulus Evleri'nde fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor. Projede teslimler Aralık 2013'te yapılıyor...




Göğüş Yapı imzasıyla yükselen  Trend Ulus  projesi tek blok olarak inşa ediliyor. 13 adet dairenin yer aldığı Trend Ulus Evleri'nin inşaat çalışmaları bu Aralık ayının sonunda başlıyor.


Trend Ulus Evleri'nde 60 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 280 bin dolardan, 120 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 480 bin dolardan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Projede peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor.  Göğüş Yapı  bünyesinde ise yüzde 50 peşinatla, 12 ay 0 faiz olarak ödemeler yapılıyor. 


 Trend Ulus Evleri nde 280 bin dolara! Yüzde 5 indirim!


Trend Ulus Evleri projesinde seyahat hizmetleri, sağlık hizmetleri, vip servisler, sağlık hizmetleri, asistan ve danışmanlık hizmetleri proje içerisinde verilen hizmetler arasında bulunuyor.


Trend Ulus Evleri'nde teslimler Aralık 2013 yılında yapılıyor. Akıllı ev sistemi ile inşa edilecek olan Trend Ulus Evleri projesinde bilardo odası, Türk hamamı, sauna, fitness salonu, buhar banyosu, spa, dans stüdyosu, yoga odası, jakuzi, pilates odası, toplantı salonu, açık hava sineması, gökyüzü gözlem evi, art room, karaoke odası, gökyüzü gözlem evi, cheef odası, playstation odası gibi çeşitli sosyal donatılar yer alıyor.


 Trend Ulus Evleri nde 280 bin dolara! Yüzde 5 indirim!


444 09 89

www.trendulus.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön