19 / 04 / 2024

Troypark Alışveriş Merkezi 30 Ocak'ta açılacak!

Troypark Alışveriş Merkezi 30 Ocak'ta açılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan Troypark Alışveriş Merkezi'nin 30 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. Doğan, önümüzdeki yılın ikinci yarısında kentte 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı da yapacaklarını dile getirdi.




Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı süren Troypark Alışveriş Merkezi'nin 30 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. Doğan, önümüzdeki yılın ikinci yarısında kentte 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı da yapacaklarını dile getirdi. 

Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen gündem toplantısına; Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Şadan Doğan, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD Yönetim Kurulu üyesi işadamları katıldı. 

ÇASİAD'a üye olduğunu hatırlatan Davut Doğan, mobüya, inşaat, gıda ve enerji sektöründe yaptıkları yeni yatırımları anlattı. 

Ardından yapımı süren Troypark Alışveriş Merkezi'nin Ocak ayında faaliyete geçeceğini kaydeden Davut Doğan, "Doğyap inşaat şirketimize bağlı bir AVM'miz var. 

Bu AVM'yi biz 1999 yılında Çanakkale'de kurmuştuk. Fakat binaların eskimesi ve güncellenmesi gerektiğinden bildiğiniz gibi burayı yeniden düzenledik. 7 bin 500 metrekare kapalı alanda, 27 dükkandan oluşan AVM'miz tamamlanmak üzere. Açılış tarihini 30 Ocak olarak düşünüyoruz. 

Aslında bu da çok büyük bir AVM değil. Butik bir AVM olacak" dedi. 


Ankara Son Söz


Geri Dön