25 / 04 / 2024

çanakkale Troypark Alışveriş Merkezi

çanakkale Troypark Alışveriş Merkezi

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan Troypark Alışveriş Merkezi'nin 30 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. Doğan, önümüzdeki yılın ikinci yarısında kentte 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı da yapacaklarını dile getirdi.

Sarar 17 Burda Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Türkiye'nin hazır giyim markalarından biri olan Sarar'ın Çanakkale Esas 17 Burda Alışveriş Merkezindeki Mağazası'nın açılışı Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile gerçekleşti.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Pekdemir Alışveriş Mağazaları 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı!

Denizli’de 35 yıldır hizmet veren Pekdemir Alışveriş Mağazaları, 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı. Cemal Pekdemir, Çanakkale’de açacakları Boyner Mağazası’nın haberini ilk kez Denizli Gazetesi ve DRT Denizli’ye açıkladı.

Troypark Alışveriş Merkezi 30 Ocak'ta açılacak!

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan Troypark Alışveriş Merkezi'nin 30 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. Doğan, önümüzdeki yılın ikinci yarısında kentte 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı da yapacaklarını dile getirdi.

Çanakkale boğaz hattı için görüş alışverişi yapıldı!

Boğaz hattı için görüş alışverişi yapıldı. Çanakkale Valiliği himayesinde, Gestaş tarafından hazırlanan boğaz geçişi yeni hattı ve Barbaros Mahallesi sahil düzenlemesi projeleri geniş katılımlı bir toplantı ile görüşüldü.

Ataköy Alışveriş Merkezi açılıyor!

Delta Proje A.Ş ve Ortakları'nın hayata geçirdiği Ataköy Alışveriş Merkezi açılıyor

Alışveriş merkezlerinin cirosu yüzde 22 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) şubat ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 22 arttığı bildirildi

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi görücüye çıktı!

Alışveriş, Kültür ve Eğlence'nin gerçek anlamda bir arada bulunduğu Kozyy AVM 22 Nisan'da açılıyor

Timaş Alışveriş Merkezi'ne nasıl gidilir?

Topkapı'da 35 bin metrekarelik alana sahip Timaş binası Türkiye'nin ilk spot alışveriş merkezi oldu

Beren Saat evi için alışveriş yaptı

Aşk-ı Memnu dizisinden oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, evi için alışveriş yaptı

Mağazada çalan ‘hızlı müzik' alışverişi aceleye getiriyor

Milli Prodüktivite Merkezi'ni verimli alışverişin sırlarını araştırdı

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

çanakkale Troypark Alışveriş Merkezi Haberi

çanakkale Troypark Alışveriş Merkezi


Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yapımı süren Troypark Alışveriş Merkezi'nin 30 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. Doğan, önümüzdeki yılın ikinci yarısında kentte 250 milyon dolarlık rüzgar enerjisi yatırımı da yapacaklarını dile getirdi. 

Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen gündem toplantısına; Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Şadan Doğan, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD Yönetim Kurulu üyesi işadamları katıldı. 

ÇASİAD'a üye olduğunu hatırlatan Davut Doğan, mobüya, inşaat, gıda ve enerji sektöründe yaptıkları yeni yatırımları anlattı. 

Ardından yapımı süren Troypark Alışveriş Merkezi'nin Ocak ayında faaliyete geçeceğini kaydeden Davut Doğan, "Doğyap inşaat şirketimize...