19 / 04 / 2024

Pekdemir Alışveriş Mağazaları 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı!

 Pekdemir Alışveriş Mağazaları 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı!

Denizli’de 35 yıldır hizmet veren Pekdemir Alışveriş Mağazaları, 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı. Cemal Pekdemir, Çanakkale’de açacakları Boyner Mağazası’nın haberini ilk kez Denizli Gazetesi ve DRT Denizli’ye açıkladı.



Denizli’de 35 yıldır hizmet veren Pekdemir Alışveriş Mağazaları, 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı. Pekdemir Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Pekdemir, Çanakkale’de açacakları Boyner Mağazası’nın haberini de ilk kez Denizli Gazetesi ve DRT Denizli’ye açıkladı.

 

Pekdemir Alışveriş Mağazaları, 100.mağazasını Albayrak Meydanı’nda açtı.  Açılışa Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Pekdemir Ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. Pekdemir Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Pekdemir “Albayrak’ta 100.mağazamızı açtık. Topluma faydalı olmak ve iş sahaları açmak olarak görüyoruz. Pekdemir artık sadece Denizli’de değil, Antalya, İzmir, Kuşadası, Didim, Manisa, Afyon illerinde de mağazamız var. Bugün Afyon’da da bir başka mağazamızın açılışı var. Bunu ilk kez size açıklıyorum. Çanakkale’de de 9 Nisan’da Boyner mağazasını açacağız. Amaç vatandaşa hizmet, iş kapısı açmak. Milletimizin bize gösterdiği ilgiye karşılık vermek için çalışıyoruz” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan “Pekdemir’in açtığı 100.mağaza. Denizli’de ve çevre illerde mağazaları mevcut. Buradan çıkartacağımız kentimizin insanları çalışıyor. Çalıştığı sürece geliri var, kentin bir döngüsü var. Cemal Pekdemir, ihtiyaç duyulan mahallelerde mağazalar açarak, vatandaşa hizmet veriyorlar. Burası gibi işletmeler açılmasıyla o bölge gelişiyor. Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. 

 

Kaymakam Veysel Beyru ise, mağazanın hayırlı olmasını dileyerek “Pekdemir Denizli’miz için önemli bir marka. 100.mağaza kolay değil. Altında ciddi bir emek var. Başarılarının devamını diliyor. Daha nice mağaza açılışı olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Pekdemir Mağazası dualar eşliğinde açıldı. Açılışta vatandaşlara lokma ve pilav hayrı dağıtıldı.


Denizli Gazetesi 


Geri Dön