28 / 03 / 2024

Trump AVM’nin ziyaretçi sayısı yüzde 70 arttı!

Trump AVM’nin ziyaretçi sayısı yüzde 70 arttı!

Trump AVM son bir yılda aylık ziyaretçi sayısını yüzde 70 arttırdı. Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, önümüzdeki yıl için de ziyaretçi sayısında aynı oranda, ciroda ise yüzde 50 artış hedefl ediklerini belirtti.




Trump Alışveriş Merkezi, mağaza karmasına katılan yeni markalar, Trump Cadde ve KidzMondo ile son bir yılda aylık ziyaretçi sayısını yüzde 70 arttırdı. Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, önümüzdeki yıl için de ziyaretçi sayısında aynı oranda, ciroda ise yüzde 50 artış hedefl ediklerini belirtti. Trump Alışveriş Merkezi’ndeki gelişmeler ve hedefl erin paylaşıldığı toplantıda konuşan Kural, hayata geçirdikleri yeni projelerle birlikte 2014 yılına güzel bir başlangıç yaptıklarını anlattı. AVM'de gerçekleştirilen yenilikler arasında 2 bin 500 metrekarelik teras alanında açılan Trump Cadde ve Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo faaliyetleri bulunduğunu kaydeden Bülent Kural, “Önemli gördüğümüz 17-18 yeni markaya kiralamalar yaptık. Sadece boş mağazalarla kalmayıp var olan mağazaların yerlerinde de değişimler gerçekleştirdik. Burası A plas AVM hedefi ile yapılmıştı ama biz değişiklikler ile B grubuna hitap eden bir AVM'ye çevirdik. Ziyaretçi sayısı bu değişim ile birlikte yüzde 70 arttı. En son Koton’u açtık. Bu değişimler ile birlikte günlük ziyaretçi sayısı da 11 binlerden 20 binli rakamlara ulaştı. Hedefiniz ekim-kasım döneminde aylık 750 bin ziyaretçi sayısına ulaşmak” dedi. Cironun da bu dönemde yüzde 50 arttığını dile getiren Kural, önümüzdeki dönem için yine aynı oranda bir artış beklediklerini belirtti. 


Kampanya satışı % 300 artırıyor 


Trump’ta haziran ayı sonunda Home Store ve Big Chefs de faaliyete geçecek. AVM bölümünde doluluk oranını yüzde 98’lere ulaşan Trump’ta residansların ise yüzde 65’lik bölümü satılmış durumda. 


İstanbul Shopping Fest (İSF), Anneler Günü, Babalar Günü gibi etkinliklerin ölü sezon olarak adlandırılan bu dönemi canlandırdığına dikkat çeken Bülent Kural, İSF’nin bu yıl çok daha iyi sahiplenildiğini anlattı. Kural, şöyle devam etti: “Ölü dönemlerde turiste önem veriyoruz. Turizm firmaları ile bağlantıdayız. Günlük 300-350 turist getiriyorlar. Yine Babalar Günü var önümüzde. Sonra yaz tatili alışverişi ardından da Ramazan ayı geliyor. Yoğun bir alışveriş bekliyoruz. Ayrıca biz indirimin indirimi kampanyaları düzenliyoruz. Bu gibi kampanyalar ile satışlar yüzde 300’e kadar artıyor. Örneğin anneler gününde yüzde 300 artış yaşandı cirolarda.”


Müşteriyi canlı konserlerle çekiyor


Trump’ın cadde bölümünde ücretsiz konserler düzenleniyor. Bu etkinlik için 150-200 bin TL harcama yaptıklarını belirten Bülent Kural, “Kapalı bir alışveriş merkezi olarak en büyük kozumuz Trump Cadde. 25 özel markamız var. Mimarisiyle ilk… Bir yaz beldesinde gibisiniz. Ücretsiz rock konserleri düzenliyoruz. Her hafta sonu gerçekleşecek ve gençleri çekecek bir organizasyon olacak. Trump Cadde günlük 3 bin kişi ağırlıyor, yaz dönemi bu rakamı günlük 4 bin – 4 bin 500 kişi seviyesine çıkarmayı hedefl iyoruz” dedi.



Dünya




Geri Dön