19 / 04 / 2024

Sakarya Ada Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçi sayısı yüzde 15 arttı!

Sakarya Ada Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçi sayısı yüzde 15 arttı!

Sakaryanın gözde alış veriş ve yaşam merkezi ADA Alışveriş Merkezi, açıldığı 2007 yılından beri, her sene artan ziyaretçi sayısı ile Sakarya nın alışveriş ve yaşam keşfi olmaya devam ediyor



Sakaryanın gelişen bölgesi Erenlerde yer alan kentin alış veriş keşfi ; zengin marka karması, çocuklara ve kadınlara özel programları, alışverişi ödüllendiren kampanyaları, farklı kültür ve sanat etkinlikleri ile Sakarya için adeta bir çekim merkezi konumuna olan Ada Alışveriş Merkezi;  2011 yılının ilk 6 ayında, geçen seneye göre ziyaretçi giriş sayısını  %15 oranında arttırdı.
 
Sakaryanın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine de sahip olan Ada Alışveriş Merkezi, gerçekleştirmiş olduğu bu artışla ziyaretçilerini hizmet kalitesi ile memnun ederken, ciroları ile de perakendecilerini memnun etmeyi sürdürüyor. 
 
Burası ADA, Yaşam burADA, Alışveriş burADA
 
Toplam 53.800 metrekare inşaat alanı içerisinde yer alan ADA Alışveriş Merkezinde; yerel, ulusal ve uluslar arası markaların yanı sıra,  farklı lezzetler sunan restoran ve cafeler, çocuklar için özel oyun alanları, aile tuvaleti, bankamatik, kablosuz internet bağlantısı gibi hizmetler yer de alıyor. Şehrin farklı noktalarına sağladığı ücretsiz müşteri servisleri uygulaması ile de ziyaretçilerinin beğenisini kazanan ADA AVM, Sakaryada konforlu alışverişin tek adresi olarak karşımıza çıkıyor. Tekstil, elektronik, dekorasyon, hipermarket gibi farklı ihtiyaçlara cevap veren  90 mağazası ile Ada Alışveriş Merkezi; mağaza doluluk oranı olarak da  %100 ü yakalamış durumda. C&A, İpekyol, Cinebonus, Mudo gibi markaları ilk defa Sakaryalılar ile buluşturan ADA Alışveriş Merkezi; özel peyzajlı bahçesi, havuzu ve 2. katında bulunan terasıyla açık havada da müşterilerine yeme içme keyfini sunuyor.
 
Açıldığı günden bugüne gelişen ve şehirdeki varlığını pekiştiren Ada Alışveriş Merkezi, Kocaelinden Düzceye çok çeşitli il ve ilçelerden ziyaretçileri ağırlamakta ve bu anlamda bölgede bir çekim merkezi konumunda yer almakta. Akademetre Araştırma şirketi tarafından 2010 yılı sonunda, 3602 kişilik bir örneklemde yapılan kantitatif araştırma sonuçları da ADA AVMnin, sadece şehir merkezinden değil, çevre il ve ilçelerden de ziyaretçi çağırdığını gösteriyor.
 
Adını bu kentten alan ve Sakaryalılara 3 yıldır farklı bir alışveriş ve yaşam keyfi sunan ADA Alışveriş Merkezi, yeniliklerin şehirdeki öncüsü olmaya devam edecek.


Geri Dön