18 / 04 / 2024

Trump Towers Araplar için alım turları düzenlenecek!

Trump Towers Araplar için alım turları düzenlenecek!

Doğan Holding tarafından İstanbul Mecidiyeköy'de inşa edilen ve satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Trump Towers rezidans bloğunda Araplar için alım turları düzenlenecek. Yatırımcılar İlk heyet 12 Kasım'da Türkiye'ye geliyor...



Doğan Holding tarafından İstanbul Mecidiyeköy'de inşa edilen ve satışların yüzde 70'inin tamamlandığı Trump Towers rezidans bloğunda Araplar için alım turları düzenlenecek. Konu ile ilgili bilgi veren şirketin İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, "Satışta 70 daire kaldı. 

Bunların fiyatları 900 bin dolar ile 3.1 milyon dolar arasmda değişiyor. Kalan konutlar için kişiye özel satış planlamaları yaptık. 



Ortadoğu'dan büyük dairelere ilgi yoğun bu nedenle alıcı gruplan Türkiye'ye davet ettik. İlk heyet 12 Kasım'da davetlimiz olacak" dedi. 3.1 milyonluk daireye talip Trump Towers İstanbul'un tamamlanmış ve oturuma hazır olmasının en önemli avantajlarından biri olduğunu vurgulayan Kural, "Yatırımcılar İlk heyet 12 Kasım'da Türkiye'ye geliyor. 


Milyonluk dairelerin satışı proje bittiği için yerinde görmek istedi. 70 yatırımcıdan 12 tanesi İstanbul'a gelip projeyi yerinde görecek. Bunlardan biri de Dubai'den Rashid al Nuoami. Kulenin 26'ncı katında yer alan 3.1 milyon dolar değeri olan 258 metrekarelik daireyi satın almak için gelecek. Bu turlardan iyi sonuçlar alacağız" diye konuştu. 


Bugün Gazetesi


Geri Dön