18 / 04 / 2024

Trump Towers Office Şişlide açıldı! Metrekaresi 35 dolara kiralık ofis!

Trump Towers Office Şişlide açıldı! Metrekaresi 35 dolara kiralık ofis!

Trump Towers İstanbulun yeni ofis binasının açılışı duyuruldu. 36 bin metrekarelik kiralamaya hazır ofislerden meydana gelen projede kiralık ofislerin metrekare birim fiyatları 35 dolardan başlıyor...



Trump Towers İstanbul, Trump Towersın yeni açılan Office Loungeında dün bir basın toplantısı düzenledi.  Donald J. Trump ve Ivanka Trumpın video konferans ile katıldığı toplantıda lüks emlak kompleksi Trump Towers İstanbulun yeni ofis binasının açılışı duyuruldu.

İstanbulun kalbi Şişlide bulunan 37 katlı bu ikonik bina, 36 bin metrekarelik kiralamaya hazır ofisleri ve New Work adındaki benzersiz konseptiyle iş yaşamına yepyeni bir standart getiriyor. Bu lüks konsept; stil sahibi ve geniş seçenekler sunan bir ofis binası arayışında olan, lokal ve uluslararası bazda çalışan şirketlerin tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor.

Açılışta Trump Organisation Geliştirme ve Satın Alım Başkan Yardımcısı Ivanka Trump; İstanbulu birçok kez ziyaret ettim ve tamamıyla lüks bir hayat tarzı sunan Trump Towers İstanbul projesinin benzersiz olduğunu düşünüyorum. Zaten bizim amacımız da bu kompleksi diğerlerinden üstün kılmaktı. En gelişmiş hizmet ve teknoloji ile birlikte New Work konsepti dünyanın önde gelen firmalarının ilgisini çekecek. Tüm kompleksin 2012 baharında tamamlanarak resmi olarak açılmasını; Mehmet Ali Yalçındağ ve proje ekibi ile kutlama yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. dedi.

Amerika'nın en seçkin emlak yatırımcısı ve dünyanın tanınan işadamlarından biri olan Donald J. Trump;  Trump Towers İstanbul muhteşem bir proje. İstanbul hızla gelişmeye devam ediyor ve şu an Trump Towers Office için mükemmel bir zaman. Mehmet Ali Yalçındağ ve Trump Towers İstanbul projesini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. dedi.

Mehmet Ali Yalçındağ ise proje hakkında yazılı açıklamasında ; Bu projede Donald ve Ivanka Trump ve harika ekibiyle çalışmaktan ve sektörlerindeki benzersiz deneyim ve yaratıcılıklarından yararlanmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Trump Organisation, New York projelerinde yarattığı yaşam tarzı ve stiliyle herkes tarafından biliniyor. Ve şimdi aynı canlılık ve heyecanı Trump Towers İstanbula getirdiler. Onların vizyonu, şehrimizin yeni sembolü olacağına inandığımız Trump Towers projemize büyük katkı sağladı. Trump International ve Doğan Grupun işbirliği ile  gerçekleştirdiğimiz projemizdeki ofis kulesinin lansmanının mutluluğunu paylaşıyorum." dedi.

Trump Towers İstanbul, ofislerinin lanse edilmesiyle beraber sadece iş dünyasının yeni trendi New Work ile değil; eşsiz özellikleri, beyaz eldiven hizmetleri ve hayatın konforlu yönleriyle yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor. İş yeri sahipleri ve çalışanlarının mesleki ve kişisel her türlü ihtiyaçları İstanbulda benzeri olmayan bir konseptle tek bir merkezde buluşuyor. Projede yer seçenler, bu çok özel kompleksin kendilerine sunduğu şehrin en iyi dairelerinden, teknolojik altyapı ile tasarlanmış stil ofislerinden, her türlü ihtiyaca ve lükse hitap eden alışveriş merkezinden, şık restoranlardan, fitness klübünden ve muhteşem hizmetlerinden yararlanabiliyor.

Trump Towers Office ve Alışveriş Merkezi için proje konsept ve kiralama danışmanlığı yapan FYP Proje Geliştirmenın kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson; Trump Towers İstanbul benzersiz konsepti ile gayrimenkulde lüks yaşama yeni bir boyut getirdi. Trump Towers ofis iş yaşamı için tanımladığı yeni standardı, taşınmaya hazır olması ve alışveriş merkezinin de yarattığı sinerji ile bugünden uluslararası firmaların ilgisini çekti.  Bugün,herkesi  New Work konseptinde yer seçmeye  davet ediyoruz. diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Trump Towers İstanbul hakkında daha fazla bilgi ve kiralama için +90 212 356 6200

www.trumpistanbul.com.tr

Trump Towers'ı havadan görmek için tıklayınız


Geri Dön