25 / 04 / 2024

Trump'tan iyi niyet göstergesi! O kararı erteledi!

Trump'tan iyi niyet göstergesi! O kararı erteledi!

ABD Başkanı Donald Trump, 250 milyar dolarlık Çin ürününe ek gümrük vergisi getirme kararını 1-15 Ekim tarihleri arasına ertelediğini açıkladı...



Trump, 250 milyar dolarlık Çin ürününe ek gümrük vergisi getirme kararını 1-15 Ekim tarihleri arasına ertelediğini duyurdu. Beyaz Saray: Trump, Çin'e gümrük vergisi uygulamaktan değil, 'daha fazla vergi' uygulamamış olmaktan pişman olduğunu ifade etti.
Sputniknews.com'da yayınlanan habere göre; ABD Başkanı Trump, geçen ay eylül ayından itibaren 250 milyar dolar değerindeki Çin ürününe ek gümrük vergisi getirileceğini açıklamıştı.
Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Çin Halk Cumhuriyeti'nin 70'inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları sebebiyle bu kararın 1-15 Ekim tarihlerinden sonra geçerli olacağını söyledi.

Trump, bunun bir 'iyi niyet göstergesi' olduğunu ileri sürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön