29 / 03 / 2024

Tuğba Coşkun, Rixos Bomonty'nin Satış Koordinatörü oldu

Tuğba Coşkun, Rixos Bomonty'nin Satış Koordinatörü oldu

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun inşaat sektörüne adım attı. Coşkun, Rixos Residences Bomonty'nin Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu.



İşadamı Önder Fırat'la Küba'da yakalanan Tuğba Coşkun inşaat sektöründe! Coşkun, Rixos Residences Bomonty'nin Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu.
Sabah

Basında yer alan diğer haberler:

 

İş hayatına atıldı      

Mehmet ALi Erbil'in açıklamalarıyla gündeme gelen Tuğba Coşkun iş hayatına atıldı.

Coşkun, Rixos Residences Bomonty’nin Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ne getirildi. Konuyla ilgili olarak yarın Rixos Residences Bomonty’de basın mensupları için bir kahvaltı düzenlenecek. Tanıtım davetine Coşkun’un yanı sıra Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve İpek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyüboğlu da katılacak.  
Hürriyet

 

İhanetin kaymağı

Uzun süredir işsiz olan Tuğba Coşkun'a Mehmet Ali Erbil'e ettiği ihanet yaradı! Manşetlerden inmeyen Coşkun, Rixos Residences Bomonty'de işe başladı...

Reklamın iyisi kötüsü olmaz düşüncesi bir kez daha doğru çıktı! Mehmet Ali Erbil'le evli olduğu dönemde çalışmayan ve boşandıktan sonra iş hayatında yer edinemeyen Tuğba Coşkun'a "ihanet" haberleri yaradı. Bir süredir Mali ile evliyken komşu Önder Fırat'la aşk yaşadığı haberleriyle gündem yaratan Coşkun, Rixos Residences Bomonty'de işe başladı.

EĞİTİMİ ARKEOLOJİ
Maliyeti 200 milyon TL'yi bulan süper lüks residence'nın "pazarlama ve satış koordinatörlüğü" görevine getirilen Tuğba Coşkun, yüzbinlerce dolarlık daireleri satacak. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu olan Coşkun'un daha önce böyle bir deneyimi yok!

ÖNDER FIRAT'IN EViNE TAŞINDI
İşadamı Önder Fırat ile aşk yaşadığını kabul eden ancak ilişkinin boşandıktan sonra başladığını söyleyen Tuğba Coşkun, iddialara göre sevgilisinin evine taşındı. İlişkilerini bir süre sonra saklamayacak olan çiftin haftanın 4 günü Fırat'ın evinde kaldığı söyleniyor.

İLK ÖRNEK DEĞİL!
Tuğba Coşkun, "şöhreti" sayesinde emlak sektörüne adım atan ilk isim değil. Daha önce de Helin Avşar ile Ebru Destan, Donald Trump'ın Türkiye'deki evlerinin satışında görev almıştı. Helin, dikiş tutturamadı ancak Destan gayrimenkul işine devam ediyor.
Takvim


Geri Dön