26 / 04 / 2024

TÜGEM 2020 hedeflerini açıkladı!

TÜGEM 2020 hedeflerini açıkladı!

TÜGEM, "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirdi, toplantıda Bursa üyeleriyle buluştu. Toplantıda Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin 2020 hedefleri açıklandı...



Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Bursa üyeleri ile "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı"nda buluştu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen etkinlikte TÜGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran da tecrübelerini paylaştı.

TÜGEM 2020 hedeflerini açıkladı!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte yaklaşık 130 TÜGEM üyesi buluştu. TÜGEM vizyonunu ve 2020 hedeflerini açıklayan Akdoğan, çatı kuruluş olarak sektördeki gelişmeler hakkında da konuştu. 

TÜGEM 2020 hedeflerini açıkladı!

TÜGEM Bursa Yönetim Kurulu üyesi Meral Türkeş ise Bursa ili ve ilçelerinde 2019 senesi satış verilerini de katılımcılara açıkladılar. Portföy tanıtımlarının yapıldığı ve yeni üyelerinde belgelerini aldığı etkinliğe talep ve ilgi yoğundu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran’da üyelerle gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli ipuçlarını katılımcılarla paylaştı. Özellikle motivasyon, cesaret ve mücadele konusunda kararlı olmaya dikkat çeken Kırmızıtaş, “Bursa’da TÜGEM üyesi meslektaşlarımız ile bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunduk. Sektörümüzdeki nitelikli ve profesyonel gayrimenkul danışmanlarının sayısının artması, TÜGEM’in ise bir çatı kuruluş olarak meslektaşlarımızı bir araya bu tür etkinliklerle bir araya getiriyor olması çok önemli. Tüm profesyonel danışmanları bu çatı altında buluşmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Depremler gayrimenkul piyasasını da etkiliyor!

 

 


Geri Dön