26 / 04 / 2024

Tuğra Emlak İnşaat, Uluslararası Dubai Emlak Fuarı'na katılcak!

Tuğra Emlak İnşaat, Uluslararası Dubai Emlak Fuarı'na katılcak!

30 Nisan 2 Mayıs 2013 9.defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul fuarında yer alarak Ortadoğu'daki Yatırımcılara Gayrimenkul satışı yapacak.



Yalova son dönemlerde Gayrimenkul alıcıları ve yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği yerlerden İstanbul’a yakınlığı ile bilinen Güney Marmara'da ön plana çıkmaktadır. Tuğra Emlak & İnşaat 10 yıldır; Sanayi, ticaret ve yatırımın cazibe merkezi Marmara'nın güney bölgesi Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya ve bir dünya metropolü olan İstanbul'daki çok geniş portföy ağı ve konusunda uzman personeliyle İnşaat, Emlak, Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Portföy Yönetimi konularında güvenilir, doğru ve bilimsel hizmet vermektedir.


            Tuğra Emlak İnşaat Genel Müdürü Aydın TEKİNER Yaptığı açıklama’da Bizim için çok değerli olan yatırımcılarımızın ilk sorusu olan "Gelecekteki Yatırımlarımız için Neden Güney Marmara ve daha önemlisi Neden Yalova?" sorusuna, resmi dairelerden ve özel sektörden tedarik edilen, basında kendisine ayrıntılı yer edinmiş olan bilgiler doğrultusunda görsel ve bilimsel yaklaşımlarla hazırlanmış kısa bir brifingle, sizleri tatmin edici ayrıntılı cevaplar bulacağınız seminer ve toplantılar ile cevaplıyor ve kafanızı meşgul eden soru işaretlerinden kurtarıyoruz.


            Güney Marmara bölgesinde de yakın zamanda yapılacak olan Körfez Köprüsü, Otoyol, çevre yolları ve Yalova'da kurulacak 4 yeni Organize Sanayi Bölgesi ile Marmara Port Projesinde yer alan 8 önemli projenin kısa zamanda hayata geçmesi durumunda devletimiz uluslararası ticaretten daha çok pay alabilme imkânlarına kavuşacaktır. dedi.


Geri Dön