25 / 04 / 2024

Tunç Soyer'den Yeni Kültürpark çıkışı!

Tunç Soyer'den Yeni Kültürpark çıkışı!

İzmir'de geçtiğimiz günlerde İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın fuar alanındaki projeyle ilgi "Kültür ve Kongre Merkezi'ni istiyoruz. Ne olursa olsun bu kongre merkezi olmalı" açıklamasının ardından, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'den konuyla ilgili bir çıkış geldi.




İzmir'de geçtiğimiz günlerde  İzmir  Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın fuar alanındaki projeyle ilgi "Kültür ve Kongre Merkezi'ni istiyoruz. Ne olursa olsun bu kongre merkezi olmalı" açıklamasının ardından, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'den konuyla ilgili bir çıkış geldi.

Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun çok önem verdiği Yeni Kültürpark Projesi'ne tepki gösterdi.


Katıldığı bir radyo programında Kültürpark'a Dokunma Platformu'nun açıklamalarını desteklediğini belirten Soyer, "Ben fuar alanının olabildiğince yeşil kalması gerektiğini düşünüyorum. Orada ticari bir yoğunlaşma olmasını yanlış buluyorum" dedi. Soyer, "Oraya koyacağınız her yeni şey ticari bir akım yaratacaktır, ticareti çeken bir mıknatıs işlevi görecektir. Ben orada hangi gerekçeyle olursa olsun bir ticari yoğunlaşmanın olmasını doğru bulmuyorum. Oranın olabildiğince sadece insanların nefes alacağı bir yeşil alan olarak kalmasını istiyorum" açıklamasını yaptı.



Yeni Asır


Geri Dön