25 / 04 / 2024

Tuncay Kilit: Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacağız!

Tuncay Kilit: Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacağız!

Bünyesinde Crystal Otelleri de bulunduran Galeri Kristal Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacaklarını söyledi. Kilit, Antalya'nın Disneyland olması için, Disneyland yetkilileri ile görüşmelerinin sürdüğünü de ifade etti



Galeri Kristal Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, şu anda Kundu'da bulunan Mardan Palace'nin sahibi Telman İsmailov'a ait golf sahası olarak ayrılan 1000 dönümlük alanın yüzde 50'sini Telman İsmailov'dan satın aldıklarını belirtti.


Kilit, 1000 dönümlük alana Telman İsmailov ile ortaklaşa büyük bir eğlence merkezi yapmak için çalışmalara başladıklarına işaret ederek şunları söyledi: "ABD'de bulunan ve eğlence sektöründe tecrübeli olan Foreks şirketi ile anlaşma yaptık. O arazide ciddi bir eğlence parkı planlıyoruz. Planlar hazırlanıyor. 3 bölüm halinde yapacağımız eğlence parkının birinci bölümü için 400 Milyon dolar harcanacak. 



Burasının Disneyland olması için Disneyland yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşırsak Disneyland olacak. Yoksa başka bir ad ile işletilecek. 2017 yılında hizmete sokmayı planladığımız bu eğlence merkezi ile Antalya'da alternatif turizm gelişmelerine katkı koymak istiyoruz."


Hürses




Geri Dön