26 / 04 / 2024

Tuncay Kilit 2017 eğlence parkı projesi

Tuncay Kilit 2017 eğlence parkı projesi

Bünyesinde Crystal Otelleri de bulunduran Galeri Kristal Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacaklarını söyledi. Kilit, Antalya'nın Disneyland olması için, Disneyland yetkilileri ile görüşmelerinin sürdüğünü de ifade etti

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Çorum Kent Meydanı 2017'de tamamlanacak!

Çorum Belediyesi ile İl Özel İdaresi arasında Vilayet Meydanı için imzalar atıldı. Belediye Başkaaffer Külcü, Valilik karşısında bulunan Tekel Binası ve Özel İdare binası yerine yapılacak olan meydanın 2017'nin baharında tamamlanacağını söyledi.

5. Levent Projesi 2017'de tamamlanacak!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Eyüp 5. Levent Projesi teslimleri 2017'de!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

5. Levent Projesi 2017’de teslim edilecek!

1 milyar 800 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 5. Levent Projesi'nin 2017'de tamamlanması planlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım, 5. Levent'in kentsel dönüşümde örnek bir proje olacağını belirtti.

Kiptaş 5. Levent projesi 2017'de tamamlanacak!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO, İstanbul’a yeni bir semt kazandırıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında 1 milyar 800 milyon lira yatırım değeriyle 4 bin konutun inşa edileceği 5. Levent projesinin, 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Bahçelievler Fizik-Tedavi Hastanesi 2017’de hizmette!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen 400 yatak kapasiteli Bahçelievler Fizik - Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başlandı. Hastane 2017’de hizmete girecek...

Tarlabaşı 360 rezidans teslimleri 2017'de!

İSTANBUL'UN tarihi dokusuyla öne çıkan semtlerinden Tarlabaşı'mn dönüşümü için hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında yer alan ofis bölümleri 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017'de bitirilecek.

Tarlabaşı 360'ın ilk etabı 2017'de tamamlanacak!

İstanbul'un tarihi dokusuyla öne çıkan semtlerinden Tarlabaşı'nın dönüşümü için hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında yer alan ofis bölümleri 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017 yılında bitirilecek.

Yeşil Yıldırım kentsel dönüşümün kilit noktasıdır!

Yıldırım'ı çevresine duyarlı şekilde yeniden inşa ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktasıdır" dedi.

Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktası!

Yıldırım'ı çevresine duyarlı şekilde yeniden inşa ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeşil Yıldırım, kentsel dönüşümün kilit noktasıdır" dedi.

Vadişehir Konutları 2017 yılında teslim edilecek!

İSTANBUL Başakşehir’de mahalle konsepti ile hayata geçecek Vadişehir konut projesi için 550 milyon lira yatırım yapılacak. Projede inşaat çalışmaları başlarken, konut teslimlerinin 2017’nin ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Tuncay Kilit 2017 eğlence parkı projesi Haberi

Tuncay Kilit 2017 eğlence parkı projesi

Galeri Kristal Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, şu anda Kundu'da bulunan Mardan Palace'nin sahibi Telman İsmailov'a ait golf sahası olarak ayrılan 1000 dönümlük alanın yüzde 50'sini Telman İsmailov'dan satın aldıklarını belirtti.


Kilit, 1000 dönümlük alana Telman İsmailov ile ortaklaşa büyük bir eğlence merkezi yapmak için çalışmalara başladıklarına işaret ederek şunları söyledi: "ABD'de bulunan ve eğlence sektöründe tecrübeli olan Foreks şirketi ile anlaşma yaptık. O arazide ciddi bir eğlence parkı planlıyoruz. Planlar hazırlanıyor. 3 bölüm halinde yapacağımız eğlence parkının birinci bölümü için 400 Milyon dolar harcanacak. 



Burasının Disneyland olması için Disneyland yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşırsak Disneyland olacak. Yoksa başka bir ad ile işletilecek. 2017 yılında hizmete sokmayı planladığımız bu eğlence merkezi ile Antalya'da alternatif turizm gelişmelerine katkı koymak...