27 / 04 / 2024

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.



Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, 23-27 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenecek 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera'da dünya vitrinine çıkıyor. Mevcut ürünlerinin yanı sıra fuarda yeni ürünlerini de sergileyecek olan Tureks Stone, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.


Doğal taş sektöründe trend yaratan ürünler

Tureks Stone, 34 yıldan bu yana Türkiye'de doğal taş sektörüne öncülük eden kuruluşların başında geliyor. ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine yüksek kaliteli ve özgün tasarıma sahip mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünlerini sunan Tureks Stone, 28. Unicera Fuarı'nda koleksiyonlarını 3'üncü salonda 338 no'lu standda sergileyecek.  


Unicera Fuarı'na ilk kez katıldıklarını dile getiren Tureks Stone yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna, SPA gibi alanlarda kullanılan özel ürünleri mimar ve sektör profesyonellerinin yanı sıra son kullanıcılarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirtiyor.   



Geri Dön