26 / 04 / 2024

Tureks Stone ürünleri

Tureks Stone ürünleri

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Tureks Stone, Glamour koleksiyonuyla fark yaratacak!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor.

Tureks Stone, ofislerde değişiklik yapmak isteyenlere çözüm sunuyor!

Günün büyük bir kısmını geçirdiğimiz ofisleri yenileme zamanı geldi. Tureks Stone, ofislerde değişiklik yapmak isteyenler için birbirinden şık, modern çözümler sunuyor.

Tureks Stone, evinize doğal taş dekorasyonu sunuyor!

Tureks Stone, günümüzde hala popülaritesini koruyan mozaik ve doğal taş panel koleksiyonları ile evinizde mistik bir hava yaratmanıza imkan veriyor.

Zikzaklar Tureks Stone ile mekanlarınıza geliyor!

Eşsiz tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Tureks Stone, moda dünyasına tekrardan giriş yapan zikzak desenleri mekanlara taşıyor. Düşünüldüğü gibi sert bir etki yaratmayan zikzaklar, kullanıldığı alana hareketlilik katıyor.

Tureks Stone'dan kış bahçenizi aydınlatacak koleksiyonlar!

Havaların soğumasıyla birlikte kış bahçelerine geçiş başlıyor. Tureks Stone, soğuk kış günlerinin keyfini modern ve sıcak kış bahçelerinde çıkarmak isteyenler için birbirinden şık koleksiyonlar sunuyor.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Tureks Stone Cersaie’ye katılıyor!

Tureks Stone, 22-26 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da düzenlenecek Cersaie’ye katılıyor. Fuarda mevcut ürünleri dışında yeni koleksiyonlarını da sergileyecek olan Tureks Stone, sektör profesyonellerini etkisi altına almayı amaçlıyor.

Tureks Stone güz mevsimini kahverengi ile karşılıyor!

Doğanın kendini yenilediği hem hüzünlü hem romantik güz mevsiminde, Tureks Stone koleksiyonlarında yer alan kahverengi doğal taşlar ile mekanlarınıza toprağın yarattığı rahatlık hissini de getiriyor.

Tureks Stone siyah ve beyaz uyumunu mekanlarınıza getiriyor!

Tureks Stone, sadelikten yola çıkarak, renk karmaşasından uzak, net çizgilerden oluşturduğu yeni koleksiyonlarındaki mermerler ile siyah ve beyaz uyumunu mekanlarınıza getiriyor. Seri, 33 USD - 230 USD fiyat aralığında satılıyor.

Tureks Stone'da yaz indirimi başladı!

Doğal taşların eşsiz dokularını mekanlara taşıyan Tureks Stone’da yaz indirimi başladı. Her hafta değişen 1000 çeşit üründeki indirim kampanyası yaz sonuna kadar da devam edecek.

Tureks Stone, Apsen White ile beyazın sadeliğini getiriyor!

Dünyaca ünlü taşlarla modern ve de şık mekanlar yaratan ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeken Tureks Stone, yeni modeli Apsen White ile beyazın sadeliğini mekanlarınıza getiriyor.

Tureks Stone Las Vegas'ta Covering Fuarı'na katılıyor!

Geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor. Tureks Stone Las Vegas'ta Covering Fuarı'na katılıyor.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Tureks Stone, her stile uygun çözümler sunuyor!

Dekorasyonda doğal ürünleri tercih edenler, Tureks Stone kayrak taşları ile doğanın şaheserlerini yaşam alanlarına taşıyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Tureks Stone ile mutfaklarda bitmeyen bahar tazeliği!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor. Tureks Stone, bahara yenilenerek girmek isteyenlere 25 muhteşem koleksiyon sunuyor.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Tureks Stone trend tasarımlarıyla dünya vitrinine çıktı!

Geçtiğimiz gün İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda yeni koleksiyonlarını tanıtan Tureks Stone, tasarımlarıyla sektör profesyonellerini etkisi altına aldı.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Tureks Stone'dan ev ve ofislere yeni Elevations koleksiyonu!

Doğal taş ürünleriyle dünyada trend yaratan marka olarak öne çıkan Tureks Stone, ev ve ofis yaşamına derinlik kazandıran ve dört çeşit doğal renk seçeneği olan Elevations koleksiyonu ile mekanlara farklı bir cazibe kazandırıyor.

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Tureks Stone, Dimensions ile mutfak ve banyolara doğallık katıyor!

Mermer sektörünün öncü markası Tureks Stone, Dimensions Koleksiyonu ile banyo ve mutfaklara sıra dışı bir doğallık katıyor. Sıra dışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum getiren Tureks

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Tureks Stone ürünleri Haberi

Tureks Stone ürünleri

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Cersaie Fuarı’na düzenli olarak katılan Tureks Stone, özgün ve yenilikçi koleksiyonlarıyla organizasyonda beğeni kazanan firmaların 

başında geliyor. 


Dekorasyonda trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, yeni koleksiyonlarını 25-29 Eylül 2017 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda dünya  vitrinine çıkarıyor. Fuarda 2018 yılına damgasını vurma iddiasını taşıyan yeni ürünlerini sergileyecek olan Tureks Stone, fuarda Hall 22, B2 standında yer alacak.     


Ödüllü ürünler

Tureks Stone Yöneticisi, Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, tasarımlarıyla öne çıktıklarını belirterek şunları kaydediyor: “Dünya çapında beğeni kazanan ödüllü ürünlerimizle sektörümüzde lider pozisyondayız. Yeni ürünlerimizi bu yıl Cersaie Fuarı’nda tanıtıyoruz. Türkiye’nin dünyaca ünlü mermer ve doğaltaşlarını kendi ocaklarımızda kendi...