19 / 04 / 2024

Tureks Stone Cersaie’ye katılıyor!

Tureks Stone Cersaie’ye katılıyor!

Tureks Stone, 22-26 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da düzenlenecek Cersaie’ye katılıyor. Fuarda mevcut ürünleri dışında yeni koleksiyonlarını da sergileyecek olan Tureks Stone, sektör profesyonellerini etkisi altına almayı amaçlıyor.



Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Tureks Stone, tarihin o hiç eskimeyen motiflerini modern bir yaklaşımla günümüz mekanlarına taşıdığı kolesiyonu Dimensions ‘tan ünlü tasarımcı Sara Baldwin tasarımı Talya koleksiyonuna, waterjet koleksiyonlarından doğal taş lavabo ve duş teknelerine, ıslak hacimlerde kullanıma uygun ürünlerden dekoratif ürünlere kadar bir çok ürününü hall22 stand no b2  no’lu standında sektör profesyonelleriyle buluşturacak.


Fuarla ilgili düşüncelerini belirten Tureks Stone Yöneticisi Gökçen Anlı; “ Cersaie Fuarı’na bu sene ilk kez katılıyoruz. Sektörümüz için oldukça önemli olan Cersaie Fuarı’nda mevcut ve yeni ürünlerimizi tanıtarak daha geniş kitlelere ulaşmayı ve sektörün önde gelen firmalarıyla yeni işbirlikleri kurmayı amaçlıyoruz.” dedi. Doğala dönüşün her geçen gün arttığı günümüzde kullanıcılarında doğal taş taleplerine yoğunlaştıklarını söyleyen Anlı; Doğal taş tamamen doğadan çıktığı gibi kullanılan ve oluşumunun izlerini yapısında taşıyan tek yapı malzemesidir. Her hangi bir kimyasal ve sağlığa zararlı madde içermemesi, içindeki bileşenlerin birbirleriyle ve daha birçok farklı malzeme ile karıştırılabilmesi nedeniyle son günlerde yapı sektöründe çok popüler” dedi.




Geri Dön