27 / 04 / 2024

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..



32 yıldır Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.


Geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor. 6-9 Mart tarihleri arasında Çin’in Ziamen kentinde dünyanın mermer ve doğal taş sektörünü buluşturan en büyük fuarı Xiamen’de Tureks Stone, göz alıcı doğal taşlarını katılımcılara sergiledi.

40 Türk firmasının katıldığı ve 30 m2 alanda kurulan standı ile Tureks Stone, tasarımları ile yoğun ilgi görürken yabancı yatırımcılar ile de işbirliği yapma fırsatı buldu. Xiamen Fuarı’nın yurtdışında Türk mermerinin tanıtımı için çok önemli bir fuar olduğunu belirten Tureks Stone Yöneticisi Y.Mimar Gökçen Anlı; “Sektörümüz için oldukça önemli olan bu fuarda, mevcut ve yeni ürünlerimizi daha geniş kitlelere tanıtmada ve sektörün önde gelen firmalarıyla yeni işbirlikleri kurmada etkin rol oynadı. Görüşülen 50 yeni müşterinin yarısından fazlası ile anlaşmalar sağlanarak, yeni işbirlikleri kuruldu. Önümüzdeki dönemlerde pek çok fuarda yer almayı, yatırımcılarına daha yakından temas etmeyi amaçlıyoruz” dedi. 


Geri Dön