24 / 04 / 2024

Turizm Trendleri Zirvesi, 10 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

Turizm Trendleri Zirvesi, 10 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

10 Ekim tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan zirvede turizm sektörünün geleceği masaya yatırılacak



Zirveye ilişkin yapılan açıklamaya göre, açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılımı beklenen Turizm Trendleri Zirvesi, TurizmTrend.com ve Genç Turizmciler Derneği tarafından 10 Ekim tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Türk turizm sektörünün geleceğinin masaya yatırılacağı, Türkiye turizminin bugünü ve yarının değerlendirileceği zirveye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile milletvekilleri, belediye başkanları ve sektörün önde gelen isimlerinin katılımı bekleniyor. 

''Turizmin geleceğini konuşuyoruz'' sloganıyla yola çıkan Turizm Trendleri Zirvesi'nde ilk defa turizm sektörünün gelişimi ve bu gelişimin yönetimi tüm yönleriyle değerlendirilecek. Zirvede, dünya turizm vizyonunun ülke profesyonelleri ile paylaşılması esas alınarak Türkiye'nin turizm potansiyelinin artırılması ve böylece ülke ekonomisine katkı sağlanması hedefleniyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Turizm Trendleri Zirvesi Organizasyon Sorumlusu Bulut Bağcı ''Bu zirve özellikle, Avrupa, Körfez Ülkeleri ve Orta Doğu'da turizm sektörünün geleceğinin kapsamlı bir şekilde analiz edildiği bir organizasyondur. Amacımız, turizm sektörünün geleceğini konuşurken, Türkiye'ye yatırım yapacak projeler ve ürünler geliştirmektir. İnanıyoruz ki, zirvemizin İstanbul'da yapılması, bölgenin son dönemlerde kazandığı marka değerine de katkı yapacaktır'' dedi. 


AA


Geri Dön