19 / 03 / 2024

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Eurobank Tekfen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması 2011' başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı



Eurobank Tekfen'den yapılan açıklamada, Türk turizm sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak hedefiyle düzenlenen yarışmada, turizm sektörü kapsamında yer alan ve Türkiye'nin en başarılı yatırımlarını gerçekleştiren kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği duyuruldu.

Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na verilmişti.
       
Türkiye'de gerçekleşen en başarılı ve büyük turizm yatırımı ile turizm sektöründe 10 farklı kategoride öne çıkan başarılı turizm girişimlerinin belirleneceği araştırma sonucunda, ödül alan firmalar, Haziran ayında düzenlenecek törenle açıklanacak.
       
Araştırma kapsamında, en büyük turizm yatırımı ve 10 farklı kategoride aday olmak, aday göstermek ve oy kullanmak için 1 Mart-15 Nisan 2011 tarihleri arasında, yarışmanın internet adresindeki   listenin doldurulması yeterli olacak. İki aylık başvuru süresi sonunda, Mayıs ayı içinde aday olan ve aday gösterilen yatırımlar, turizm meslek kuruluşları, turizm ve yatırımcı dernekleri, araştırma firmaları, sektör temsilcileri ve turizm yazarlarından oluşan büyük jürinin değerlendirmesine sunulacak.
       
Yarışma kategorileri; Büyük Turizm Yatırımları Ödülü, 5 Yıldızlı Oteller, Kent Otelleri, Kongre Otelleri, Butik Oteller, Marina İşletmeleri, Sağlık Turizmi İşletmeleri (SPA), Kültür Turizmi İşletmeleri, Doğa Turizmi İşletmeleri ve Spor Turizmi İşletmeleri'nden oluşuyor.
yapı.com


Geri Dön