26 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları çalışanlarına müjde! İkramiyeler ay sonu hesapta

Türk Hava Yolları çalışanlarına müjde! İkramiyeler ay sonu hesapta

Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellerin ikramiyelerinin ay sonunda hesaplara yatacağını açıkladı. THY çalışanlarını sevindiren bu gelişme Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün'den geldi.



Üstün, iştirak şirketlerinde çalışan şeflere 40 bin TL, diğer görevlerde katkı sağlayan çalışanlara ise 30 bin Türk Lirası ikramiye verileceğini paylaştı. 
Dünyada havacılık sektörünü derinden etkileyen salgının etkileri kısmen de olsa devam ediyor. Ancak buna rağmen Türk Hava Yolları, bu yılın ilk altı ayında elde ettiği 11 milyar 375 milyon Türk Lirası net kar ile rakiplerine büyük fark attı. Rakiplerine fark atan Türk Hava Yolları’ndan (THY) çalışanlarını sevindirecek bir açıklama geldi. 

İKRAMİYELER AY SONUNDA HESAPLARINA YATIRILACAK


Türk Hava Yolları, yardımcı destek personelleri ve iştirak şirketlerinde çalışanlara verdiği ikramiye uygulamasına devam ediyor.  Bu kapsamda Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamaya göre, THY’nin iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellerine verilecek ikramiyeleri de ay sonunda hesaplarına yatırılacak. 
Daha önce Türk Hava Yolları operasyonlarında görev yapan yaklaşık 12 bin yardımcı destek personeline 7 Eylül 2022 tarihinde 20 bin Türk Lirası tutarında ikramiye verilmişti. THY, şimdi ise Türk Hava Yolları’nın iştirak şirketlerinde çalışan şeflere 40 bin TL, diğer görevlerde katkı sağlayan çalışanlara ise 30 bin Türk Lirası ikramiye verileceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları çalışanlarına müjde! İkramiyeler ay sonu hesapta


Geri Dön