23 / 04 / 2024

Türk inşaat sektörü Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Türk inşaat sektörü Avrupalı Türklerle buluşuyor!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları bugün Almanya Stutgart'ta yatırımcılarla bir araya gelecek. Yatırımcının ayağına giden firmalar, projelerini en detaylı şekilde tanıtacak.



İnşaat sektörünün önde gelen firmaları  Avrupalı Türkler'le Almanya'nın 6. büyük şehri Stutgart'a bir araya gelecek. Bugün Steigenberger Graf Zeppelin otelde gerçekleşecek buluşmaya Türkiye'nin en önemli inşaat firmaları katılım gösterecek.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, sınırlı sayıda konutun yatırımcıya tanıtıldığı organizasyonlarda gurbetçilerin kendi ülkelerinde ev sahibi olması sağlanıyor. Yatırımcının ayağına giden firmalar, projelerini en detaylı şekilde tanıtıyor.

Bir sonraki durak 'Hollanda'

Organizasyon kapsamında  bir sonraki durak 8-9 Aralık'ta Hollanda'nın Rotterdam şehri olacak. Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonlar hızla devam edecek. 15-16 Aralık tarihlerinde ise Almanya'nın ticaret ve finans şehri olarak kabul edilen Frankfurt'ta düzenlenecek.

200 milyon liralık satış 

Türkiye'de eylül ayında başlatılan tarihi fırsat kampanyası Avrupa emlak buluşmalarına damga vurmuştu. 20-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Berlin buluşmasında yoğun ilgi gösteren Avrupalı Türkler, 27-28 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Köln buluşmasına da yüksek katılım sağlamıştı. Toplamda 200 milyon liralık satış yapılan organizasyonda yatırımcıların dikkatini en çok düşük faiz oranıyla fiyatlarda yapılan indirimler çekmişti. 
 

Avrupalı Türkler 200 milyonluk konut alacak!

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!


Geri Dön