26 / 04 / 2024

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!

İnşaat sektörü ikinci kez Avrupalı Türkler'le buluşacak!

Ekimde Türk firmaları Avrupa seferine çıkaran Sabah’ın emlak buluşmalarının Stuttgart ayağı için geri sayım başladı. Dev projeler 1-2 Aralık’ta Avrupalı Türkler’e görücüye çıkacak.



Sabah, gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. İnşaat sektörünün önde gelen firmalarını Avrupalı Türkler'le ekim ayında Almanya'nın Berlin ve Köln şehrinde bir buluşturan Sabah, şimdi rotasını Almanya'nın 6. büyük şehri Stuttgart'a çevirdi.

Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre 1-2 Aralık tarihlerinde Steigenberger Graf Zeppelin otelde gerçekleşecek buluşmaya Türkiye'nin en önemli inşaat firmaları katılacak. Sınırlı sayıda konutun yatırımcıya tanıtıldığı organizasyonların bir sonraki durağı ise 8-9 Aralık'ta Hollanda'nın Rotterdam şehri olacak. Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonlar iki şehirle sınırlı kalmayacak. Sonraki buluşma ise 15-16 Aralık tarihlerinde ise Almanya'nın ticaret ve finans şehri olan Frankfurt'ta yapılacak. 

Türkiye'de eylül ayında başlatılan tarihi fırsat kampanyası Sabah'ın Avrupa emlak buluşmalarına damga vurmuştu. 20-21 Ekim'de yapılan Berlin buluşmasına yoğun ilgi gösteren Avrupalı Türkler, 27-28 Ekim'de gerçekleştirilen Köln organizasyonuna da yüksek katılım göstermişti. Firmalar toplamda 200 milyon liralık satış yapmıştı.

Avrupalı Türkler 200 milyonluk konut alacak!

Türk inşaatçılar Berlin’e çıkarma yaptı!

Avrupalı Türkler 80 milyonluk ev aldı!

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya çıkarması!


Geri Dön