27 / 04 / 2024

Türk Serbest Mimarlar Derneği 12. kez ödül verdi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 12. kez ödül verdi!

Bilkent Otel'de düzenlenen gecede başarılı projeler ve mimarlara ödülleri verildi. Türk Serbest Mimarlar Derneği bu yıl 12'nci kez ödül dağıttı.



Türk Serbest Mimarlar Derneği bu yıl 12'nci kez ödül dağıttı. Bilkent Otel'de düzenlenen gecede başarılı projeler ve mimarlara ödülleri verildi. Dernek Başkanı Aytek itez'in ev sahipliğindeki geceye çok sayıda mimar ve iş ortağı katıldı. Başkan Aytek İtez, "Gücünü sanat ve kültürden alan mimarlarımız; plansız yürütülen kentsel planlamalar, bürokrasi ve kültürel yozlaşmalar nedeniyle mesleklerini icra etmede büyük zorluklar yaşıyor. Tüm olumsuzluklara rağmen demeğimiz, yaşanabilir çevreler elde etme yolunda birçok çalışmaya imza atıyor" diye konuştu. 


BAŞARILI PROJELER ÖDÜLLENDİRİLDİ 

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ödül töreninde 'Büyük Ödül' Şaziment ve Neşet Arolafa, 'Yapı Ödülü' Amanruya Bodrum projesiyle EmineMehmet Öğün'e, 'Mimarlığa Katkı Ödülü' Prof. Dr. Süha Özkan ve Ali Artun'a, 'Basın Yayın Ödülü' İstanbul Art News projesiyle Cem Dinlenmiş ve Gila Benmayoria, 'Jüri Özel Ödülü' ise Mimarlar Odası Antalya Şubesi ve Siyah Beyaz Sanat Galerisi'nin sahibi merhum Faruk Sade adına kızı Sara Sade'ye verildi.



Posta Ankara


Geri Dön