18 / 04 / 2024

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...



Dünyanın en önemli yer altı zenginliklerine de sahip olan Afrika, kalkınma sürecini hız kesmeden sürdürüyor. Afrika'nın istikrarlı bir şekilde süren kentleşme ve kalkınma süreci, tüm sanayi dallarında olduğu gibi dünya yapı sektörünün en önemli hedef pazarlarından olmasına sebep oldu. Büyük ve uzun soluklu ticaret anlaşmaları için Afrika Ülkeleri'ne yönelen ülkelerin en büyük ticari platformunu Export Gateway to Africa oluşturuyor. CNR Holding tarafından çalışmaları ve anlaşmaları, Kovid-19 salgını sürecinden çok öncesine dayanan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde olduğu gibi yapı sektöründe de Türkiye'ye büyük avantajlar sunuyor. 

Kovid-19 pandemisi sonrasında Afrika için düzenlenecek olan ilk ve en büyük global ticaret platformunu hazırlayan fuar, 54 Afrika Ülkesinden gelecek kamu ve özel sektör kuruluşlarının yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacısını ağırlayacak. 

8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yalıtım, yapı kimyasalları, boya, çatı, kaba yapı, çevre, tesisat, cephe, otomatik sistemler, ince yapı, duvar ve döşeme kaplamaları, banyo -mutfak donanımları, elektrik, aydınlatma, otomasyon, yazılım, iş makineleri ve el aletleri, nalburiye hizmetler, yapısal çelik, prefabrike yapılar ve yapım sistemlerinden oluşan tüm yapı sektörüne çok önemli ihracat imkanları sağlayacak. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!


Geri Dön