24 / 04 / 2024

Türkan Şoray'ın Trump Towers'taki evi sinema salonu gibi!

Türkan Şoray'ın Trump Towers'taki evi sinema salonu gibi!

Ünlüler mimarlarla birlikte dekore ettikleri evlerini geçen hafta Trump Tovvers'ta verilen davetle basına tanıttı. Dün de Türkan Şoray, Trump Tovvers'ta mimar Emir Uras ile dekore ettiği evini tanıttı. Ev, sinema salonu gibi dekore edilmişti. İşte o evin



 

12 ünlü isim, 12 mimarla bir araya gelip İstanbul Şişli'de yapılan Trurap Tovvers'taki 12 daireyi kendi evleriymiş gibi zevklerine göre döşedi. Eşyaları Mudo Concept'ten seçtiler. Organizasyonu, 'Toplum Gönüllüleri Vakfı' ve 'Maison Française Dergisi' yaptı.

Ünlüler mimarlarla birlikte dekore ettikleri evlerini geçen hafta Trump Tovvers'ta verilen davetle basına tanıttı. Dün de Türkan Şoray, Trump Tovvers'ta mimar Emir Uras ile dekore ettiği evini tanıttı. Ev, sinema salonu gibi dekore edilmişti. Türkan Şoray "Kızım Yağmur evde çok film izliyor. Ben de böyle bir salon yaptırtacağım" dedi. Tanıtımda Türkan Şoray'a hayranları üzerinde fotoğraflarının bulunduğu bir gece lambası hediye etti.

Türkan Şoray'ın evini izlemek için tıklayın!

Ünlülerin evlerini 4 Aralık tarihine kadar saat 10.00-22.00 arasında 10 TL ödeyen herkes gezebilecek. Elde edilecek gelir sokakta çalışan çocukları koruyan 'Sokak Lambası' projesine bağışlanacak.

Müge Dağıstanlı / POSTA

 


Geri Dön