24 / 04 / 2024

Türker Proje Gayrimenkul'den yönetim faaliyetleri kararı!

Türker Proje Gayrimenkul'den yönetim faaliyetleri kararı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, hükümler çerçevesinde kurulan mevcut komitelerimizin faaliyetlerine devam etmesi kararını aldı. Karar KAP'ta yayınladı.



Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda alınan kararlar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylaşıldı.



Açıklamalar


Şirketimizce alınan 28.03.2017 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile  Seri : II-17.1 sayılı SPK Kurumsal Yönetim Tebliği'nde yer alan hükümler çerçevesinde kurulan mevcut komitelerimizin faaliyetlerine devam etmesine; Denetimden Sorumlu Komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyelerinden seçilmek suretiyle  iki üyeden oluşmasına, başkanlığa Prof. Dr. Ahmet Gültekin Karaşin ve üyeliğe Ahmet Burak'ın getirilmesine, Kurumsal Yönetim Komitesi  başkanlığına  Ahmet Burak ve üyeliklere Prof. Dr. Ahmet Gültekin Karaşin ile Sezai Bekgöz'ün getirilmesine, Riskin Erken Saptanması Komitesi başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Gültekin Karaşin ve üyeliklere Ahmet Burak ile Neriman Yemenli'nin getirilmesine, Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerinin de Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından yerine getirilmesine karar verilmiştir. Kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sunarız.


Geri Dön