19 / 04 / 2024

Türkiye bu alanda birinci oldu! Her 10 kişiden 4’ü…

Türkiye bu alanda birinci oldu! Her 10 kişiden 4’ü…

We Are Social ve Kepios’un gerçekleştirdiği araştırma kapsamında, Türkiye’nin 230 ülke arasında online market alışverişinde dünya birincisi olduğu belirlendi.



Türkiye bu alanda birinci oldu! Her 10 kişiden 4’ü…

MÜŞTERİ SAYISINDA 5 AYDA BÜYÜK ARTIŞ

Alışveriş sitesi Avantajix.com’un kurucu ortağı Güçlü Kayral, araştırmanın 16-64 yaş grubundaki internet kullanıcısı 44,3 milyon kişiyi kapsadığını anımsatarak, şunları söyledi:

“Gerçekleştirilen araştırmaya göre Türkiye’de 19 milyon 270 bin kişi her hafta dijital marketlerden alışveriş yapıyor. Şubat 2022 araştırmasında bu rakam 17 milyon 232 bindi. 5 ayda dijital marketler 2 milyonu aşkın yeni müşteri kazandı.

Birkaç sene öncesine kadar online market alışverişi yapıldığında ürün teslimatı en erken bir sonraki iş günü oluyordu. Artık Türkiye'de teslimat süreleri çok kısaldı. Market ürünleri satan birçok platform bu süreyi bir saatin bile altına düşürdü. Özellikle çalışan kadınlar, mesai sonrası alışveriş için koşturmak yerine siparişlerini online vermeye başladı.

Fiyat kıyaslama siteleri, artık meyve, sebzenin de yer aldığı tüm market ürünlerinin fiyatlarını da sistemlerine dahil etti. Birkaç tıkla alışveriş sepetinizi en uygun hangi markette doldurabileceğinizi öğrenebiliyor, alışverişi daha tasarruflu yapabiliyorsunuz. Avantajix.com gibi her alışverişe nakit para ödeyen siteler üzerinden online marketlere gidildiğinde de alışverişler çok daha ucuza geliyor.”

Beko kurutma makinelerinde 500 TL indirim fırsatı! İşte Beko 17 Ekim 2022 fiyat listesi..

Samsung 5 programlı bulaşık makinesinde 3 bin TL fırsat! İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bu Vestel ürünler 31 Ekim’e kadar 700 TL indirimli! İşte Vestel 17 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön