19 / 04 / 2024

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.



Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) savaş mağduru aileleri yeni evlerine kavuşturmak amacıyla "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" temasıyla başttığı "İyilik Evleri Projesi"ne ülkenin dört bir yanından destek yağıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı ndan İdlib e konut seferberliği!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; TDV tarafından yapılan açıklamada, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 liranın Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlandığı ifade edildi. 

Türkiye Diyanet Vakfı ndan İdlib e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İhsan Açık, "İyilik Konutları Projesi"ne Türkiye'nin dört bir yanından destek geldiğinden bahsederek "Büyük bir yardımlaşma örneği gösterilerek savaş mağduru aileler sıcak bir yuvaya kavuşturuldu." diye konuştu. 


Geri Dön