19 / 04 / 2024

Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi açıldı!

Türkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa Şubesi açıldı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesi açıldı, açılışa TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı.




Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şanlıurfa Şubesinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Rabia Meydanının karşısında yer alan TÜGVA Vakfı Şanlıurfa Şubesi'nin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, TÜGVA İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.


Haliliye Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başlayan program daha sonra İl Müftüsü İhsan Açık'ın duaları ile devam etti.


Ardından kürsüye gelerek açılışa katılan vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Yerel yönetimler olarak böylesine genç ve dinamik bir nüfusu içerisinde bulunduran Şanlıurfa'da gençlik faaliyetlerimize büyük önem veriyoruz" dedi.


Türkiye'nin en yoğun genç nüfusuna sahip Şanlıurfa'da başta eğitim olmak üzere spor ve kültürel faaliyetlere ağırlık verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Türkiye'nin en çok gencini barındıran şehri Şanlıurfa'dır. Toplamda 625 bin öğrencisi olan Şanlıurfa'da açılışını yaptığımız vakıf, gençlerin yeni buluşma adresi olacaktır. Özellikle geçmişten kökünü alan ve geleceğe doğru ilim ve irfan doğrultusunda ilerleyen bir gençlik, ülkemizin geleceğinin emanet edileceği bir gençliktir" diye konuştu.






Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön