19 / 04 / 2024

Türkiye Halk Bankası 194 gayrimenkulü satışa çıkardı

Türkiye Halk Bankası 194 gayrimenkulü satışa çıkardı

Türkiye Halk Bankası elinde bulunan 194 gayrimenkulü satışa çıkardı



Türkiye Halk Bankası elinde bulunan 194 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller 25 Şubat 2010 tarihinde saat 14.00'te, taşınmazları satışa çıkaran Halk Bankası şubelerinde yapılacak. Satın almak isteyenler de bankaya istedikleri gayrimenkullerin yüzde 3'ü tutarında geçici teminat yatıracak.

Satışa çıkarılan gayrimenkuller Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova Yozgat Ve Zonguldak'ta bulunuyor. Satıştaki taşınmazlar arsa, konut, villa, bina, fabrika arsası, arazi, dükkân, depo, tamamlanmamış villa, banka şubesi, kargir kümes binası, bahçe, tarla ve fabrika gibi çeşitli kullanım özelliklerini sahip bulunuyor.

Halk Bankası'nın yaptığı açıklamaya göre satıştaki gayrimenkullerinin en az tahmin bedele sahip olanı Kayseri'de 7 bin TL tahmini bedele sahip olan 23 metrekare büyüklükteki işyeri. Satıştaki gayrimenkullerin en büyük tahmin bedele sahip olanı ise Kütahya'da 2 milyon 100 bin TL'lik işyeri.

Halk Bankası'nın satışa sunduğu gayrimenkuller arasında İstanbul'dan da 6 gayrimenkul bulunuyor. Bunlardan Bağcılar'daki bir milyon 750 bin TL tahmine bedele sahip, 493 metrekare arsa ve 2 bin 80 metrekare binaya sahip olan taşınmaz ile Etiler'de 2 milyon 50 bin TL tahmini bedele sahip olan 320 metrekare büyüklükteki daire dikkat çekiyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Halk Bankası 34 şehirde 194 gayrimenkulü satışa çıkardı

Halk Bankası, 34 şehirde 194 gayrimenkulü satma kararı aldı. 25 Şubat'ta ilgili Halk Bankası şubelerinde gerçekleştirilecek olan ihaleye katılmak isteyenlerin gayrimenkullerin yüzde 3'ü kadar geçici teminat yatırmaları gerekiyor. Bankanın İstanbul'da satışa çıkaracağı taşınmazlar arasında ise fırsat niteliğinde 6 gayrimenkul bulunuyor.
Tebernüş Kireçci

 


Geri Dön