24 / 04 / 2024

Türkiye ile Azerbaycan arasında inşaat işbirliği!

Türkiye ile Azerbaycan arasında inşaat işbirliği!

Türkiye - Azerbaycan İş Forumu'nda iki ülke arasında tarım, inşaat, tekstil gibi alanlarda karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi için niyet anlaşması imzalandı.



Türkiye - Azerbaycan İş Forumu'nda 2 ülkenin kurumları, sivil toplum kuruluşları (STK) ile iş dünyası arasında 11 anlaşma ve mutabakat zaptı imzaları atıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; forum kapsamında, 2 ülke kurumları ile iş dünyası arasında değeri 100 milyon doları aşan 11 anlaşma ve mutabakat zaptı imzalandı. Bu çerçevede, Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı ile Eti Bakır AŞ, Artvin Maden İşletmeleri AŞ arasında imzalanan anlaşma ile madencilik alanında işbirliği yapılacak. İmzalar Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov ve Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz tarafından atıldı.

Türkiye ile Azerbaycan arasında inşaat işbirliği!

CTC Holding ile Zorlu Holding arasında tarım, inşaat, tekstil gibi alanlarda karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi için niyet anlaşması imzalandı.

Aslan Yapı ile CTC Holding tarım, inşaat ve beyaz eşya alanlarında karşılıklı işbirliğinin genişletilmesi için anlaşmaya vardı.

Türk müteahhitlerin gözü Azerbaycan’da!


Geri Dön