25 / 04 / 2024

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı, Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar başlığı altında, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla 20 Aralık'ta gerçekleştirilecek...



Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı, ‘Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar’ başlığı altında, iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan’ın açılış konuşması ile başlayacak toplantıda, dünya ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler ile inşaat ve inşaat malzemesi sektörüne ilişkin güncel ekonomik veriler masaya yatırılacak.

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın moderatörlüğünü yapacağı ‘Gündem Buluşmaları’nda, Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanları Prof. Dr. Kerem Alkin ile Dr. Can Fuat Gürlesel, ekonomi ve sektöre ilişkin değerlendirmelerini aktaracak.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda Dış Ticarette Tehditler ve Fırsatlar başlıklı toplantı 20 Aralık 2018 Perşembe günü yapılacak.


Geri Dön