05 / 12 / 2025

Türkiye Kamu-Sen'den memurlara ek zam talebi!

Türkiye Kamu-Sen'den memurlara ek zam talebi!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Talip Geylan memurlara ek zam ve refah payı verilerek alım güçlerinin yükseltilmesini talep etti.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Talip Geylan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, bugünün kendileri için taşıdığı anlam ve değerin büyüklüğüne değindi.

Yaptığı açıklamada 1 Mayıs'ın, gerginliklerin yaşandığı bir gün olmaktan çıkarılıp, ismine yakışır bir bayram havası içerisinde kutlanan, daha uzun bir süreye yayılan, tüm çalışanların sorunlarının gündeme taşındığı ve çözüme kavuşturulduğu bir süreç olmasını arzu ettiklerini söyleyen Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Talip Geylan, fakat bu şekilde 1 Mayıs'ın tüm çalışanlar açısından daha anlamlı hale gelebileceğini, tüm sendikaların asgari müştereklerde fikir birliği sağlayabileceğini kaydetti.

Türkiye Kamu-Sen den memurlara ek zam talebi!

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sebebiyle siyasi partiler ve adayların çeşitli toplum kesimleri için vaatlerde bulunduğunu, hükümetin toplumun geniş kesimlerine yönelik birtakım teşvik, iyileştirme ve zam kararları aldığını da belirten Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Talip asgari ücretli, işçi, çiftçi, dar ve sabit gelirli, esnaf, şirket sahibi ve iş dünyasına ilişkin müjdeler verilirken memurların da ek zam müjdesi beklediğini söyledi. 


Geri Dön