28 / 03 / 2024

Türkiye'de ofislerin doluluk oranı artıyor!

Türkiye'de ofislerin doluluk oranı artıyor!

İstanbul'da ve Türkiye'de pek çok ofis binası boş ve değerlendirilmeden duruyor. Türkiye kısıtlı imkanlarla ürettiği ofislerin doluluk oranını artırmak zorunda.





İstanbul'da ve Türkiye'de pek çok ofis binası boş ve değerlendirilmeden duruyor. Türkiye kısıtlı imkanlarla ürettiği ofislerin doluluk oranını artırmak zorunda. Bu konuda güzel örnekler artmaya başladı. ABD'de ve Avrupa'da belediyelerin kullandığı yöntemi ofis yönetimi konusunda uzman şirketler yürütüyor. Boş bekleyen ofisler uygun fiyatla girişimciye kazandıran çözümler bulunuyor. Sadece üniversiteler değil, girişimciler için yeni ofisler üretme fikrini destekleyen yeni fikirlere belediyelerin de destek olması gerekiyor. Ofis yönetimi ve kiralama konusunda tecrübeli Workinton, kurulduğu gündem bu yana girişimciler ve serbest çalışanlara iyi bir çalışma alanı sağlamakla birlikte kişi ve kurumların karşılıklı işbirliği yapmasına da olanak tanıyor.


TRAFİK SORUNU AŞILABİLİR

Workinton'da girişimciliği özendirmek için yapılan son buluşmalardan biri de Türk Telekom'un yürüttüğü PİLOT girişim hızlandırma programının girişimcileriyle oldu. Sadece girişimciler için değil, şirketlerin trafik sorunuyla baş etmek için farklı ofis kullanımlarını desteklemeleri kaçınılmaz. Bazı kurumların güvenlik sorunu olan kafeleri tercih etmek yerine iyi yönetilen ofislere kapısını açması mantıklı bir seçenek olarak öne çıkıyor.


Sabah 




Geri Dön