20 / 04 / 2024

Türkiye'de sessiz sedasız kasaya 1,8 milyar dolar girdi

 Türkiye'de sessiz sedasız kasaya 1,8 milyar dolar girdi

Türkiye'nin en önemli ürünleri arasında yer alan fındık, ülkemize sessiz sedasız 1, 8 milyon dolarlık girdi sağladı.



Türkiye'nin gözdesi Karadeniz'de üretilen fındık yine ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamaya devam ediyor. Fındıktan sonra gelen haber de yüzleri güldürdü.

KASAYA 1, 8 MİLYON DOLAR GİRDİ

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçılar Birliğinden yapılan yazılı açıklamada, 1 Eylül 2021-30 Haziran 2022 döneminde gerçekleştirilen fındık ihracat miktarı ve geliri hakkında bilgi verildi.

Açıklamada, söz konusu dönemde 306 bin 653 ton fındık ihraç edilerek, 1 milyar 810 milyon 72 bin 668 dolar gelir sağlandığı kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön