19 / 04 / 2024

Türkiye'de tesis yönetimi pazarı her geçen gün büyüyor!

Türkiye'de tesis yönetimi pazarı her geçen gün büyüyor!

Sayıları her geçen gün artan plazalar, oteller, iş merkezleri, AVM'ler beraberinde temizlik, güvenlik, catering kısacası çoklu hizmet ihtiyacına girerek, entegre tesis yönetimi hizmetlerini tercih ediyor...



Sayıları her geçen gün artan plazalar, oteller, iş merkezleri, AVM'ler beraberinde temizlik, güvenlik, catering kısacası çoklu hizmet ihtiyacına girerek, entegre tesis yönetimi hizmetlerini tercih ediyor. Dış cephe temizliğinden iç mekan temizliğine, fabrika temizliğinden inşaat sonrası temizliğe, güvenlikten personelin yeme içme ihtiyacına kadar birçok hizmet alanı olan tesis yönetimi sektörü giderek gelişerek nitelikli işgücü ihtiyacı doğuruyor. Büyük yatırımcıların da dikkatini çeken bu durum özellikle uluslararası sermayenin de bu sektöre yatırım yapmasını hızlandırıyor. 


ISS Türkiye CEO'su Cavit Habib "Türkiye hizmet sektörü için oldukça aktif ve verimli bir pazar. Özellikle son yıllarda inşaat sektöründe yaşanan hareketlilik ve beraberinde getirdiği başarı bizim sektörü de olumlu yönde etkiliyor" diye konuştu. 


Dünya 




Geri Dön