19 / 04 / 2024

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...



Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı. Radisson Collection Hotel, Bodrum, denize sıfır konumuyla dikkat çeken Radisson Collection Hotel'in kendine özel 400 metrelik sahil şeridi bulunuyor. Turistlerin gözde  bölgesi Kos Adası’nın tam karşısında bulunan Radisson Collection, saklı bir cennet sunuyor.

Radisson Collection, bir bölümü muhteşem sahil şeridine bir bölümü de yanında yer alan Anthaven Marina ve çarşı meydanına bakan deniz manzaralı balkonlarıyla toplam 80 adet lüks oda ve süit mevcut. Radisson Collection'da konaklayan misafirler, Bodrum Aspat Koyu’nun muhteşem manzarası dışında özel kumlu plaja, açık ve kapalı yüzme havuzlarına, plaj restoranına, otel restoranlarına ve barlarına, fitness merkezine erişme imkanına sahip. Radisson Collection'ın geniş SPA’sında da özel duşlar, jakuziler, masaj odaları, geleneksel hamam, buhar odası, ısıtmalı kapalı havuz ve sauna mevcut.

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!
  
Radisson Hotel Group’un Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar, konuyla ilgili olarak, “Ege’nin incisi Bodrum’da ilk Radisson Collection'ın açılışını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Konuklarımız Ege Denizi’nin turkuaz kıyılarında huzurlu bir vaha keşfedecekler. Bu açılışla, Türkiye’deki varlığımızı genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda açılmış ve şu anda inşa aşamasında olan 31 otelimizle bölgenin önde gelen bir uluslararası otel grubu olarak pozisyonumuzu daha da güçlendiriyoruz.” dedi.

Lokasyonuyla dikkat çeken ve Bodrum’un 12 kilometre batısında, Milas-Bodrum Uluslararası Havalimanı’na da 46 kilometre mesafede yer alan Radisson Collection, Bodrum merke ise 30 dakikalık sürüş mesafesinde yer alıyor.

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Üç restoran ve iki barın yer aldığı Radisson Collection Hotel, Bodrum, Ant Yapı’nın özgün Anthaven konut projesinin içerisinde bulunan ve şirketin isim hakkı modeli ile yönetilen ilk projesinde otelin yönetimi 30 seneyi aşkın bir deneyime sahip olan Access Otelcilik Turizm Yatırım ve Danışmanlık Şirketi tarafından gerçekleştiriliyor.

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Radisson Collection Hotel ile ilgili açıklama yapan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay da “Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection, Türkiye’ye ilk kez bizimle geldi. Karşılıklı oluşan güvenin bir sonucu olarak değerlendirdiğimiz bu iş birliğinin farklı projelerde de devam etmesini planlıyoruz. Bodrum’da yer alan Anthaven projemizin içerisinde yer alan Radisson Collection Hotel, Bodrum’un kısa zaman içerisinde dünyanın önde gelen otelleri arasında yerini alacağını düşünüyoruz. Ant Yapı olarak Radisson Hotel Group ile hayata geçirdiğimiz projelerimiz haricinde kendi markamızı yaratarak butik otel işletmeye kadar uzanan geniş kapsamlı turizm yatırımlarımız oldu. Turizm yatırımlarımıza başladığımız ilk andan itibaren tesislerin tüm alt yapı ve teknik sürecinde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde gözeterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!


Geri Dön