25 / 04 / 2024

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.



Radisson Hotel Group, pandemi döneminde küresel önemli yatırım hamlelerine devam ediyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; beş yıllık geliştirme planını hayata geçiren Grup, 2021 ilk çeyreğinde EMEA portföyüne 16 yeni tesis ve 2 binden fazla oda ekledi. 

Yatırımlar için açıklama yapan Radisson Hotel Group EMEA Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Direktörü Elie Younes, "En yeni markamız Radisson Inpiduals'ın Avusturya, Bulgaristan, Sırbistan ve Afrika'da altı yeni imza ile elde ettiği başarılı büyüme. Arnavutluk'taki ilk Radisson Collection oteli olan Radisson Collection Morina Otel Tirana'nın eklenmesi. Türkiye, Arnavutluk ve Zambiya'da üç yeni Radisson Blu oteli; Zambiya'daki tesis, UNESCO Dünya Mirasi Listesi'nde yer alan Victoria Şelaleleri yakınlarındaki ünlü Radisson Blu Mosi-Oa-Tunya Livingstone Resort; iki yeni Radisson RED oteli; Radisson RED Gatwick Airport (Birleşik Krallık) ve Radisson RED Helsinki (Finlandiya), İstanbul ve Budapeşte'deki dört yeni tesisin portföye katılmasına ek olarak, iki yeni ülke olarak Andora ve Karadağ'a girişle Radisson Hotel segmenti büyümeye devam ediyor" dedi. 

 Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

2021'de büyümek için gerekli çalışmaların yaptıklarını söyleyen Yones, "Zorlu 2020'nin ardından faaliyetlerimiz yeniden rayına girerken, iş ortaklarımızla birlikte 2021'de de büyümeyi sürdürdü.k Çalışanlarımızın tutkusu ve yatırımcılarımızın güveni sayesinde, amiral gemimiz Radisson Blu markasının, EMEA'daki 280'den fazla otelle 10 yıl üst üste Avrupa'daki en büyük lüks marka olmasını kutlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!


Geri Dön