26 / 04 / 2024

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.



Dünyanın rüzgar enerjisi sektörünün önde gelen firmaları, çeşitli ülkelerden enerji ve sanayi bakanları ve diğer üst düzey yetkililerin katıldığı etkinlikte Türk firmalarının da aralarında bulunduğu 121 kişilik bir heyet, Anadolu'nun rüzgar enerjisindeki potansiyelini yabancı yatırımcılara sunacak.

Rüzgar enerjisi teknolojisi alanında ürünlerini sergileyecek firmalar, yeni iş bağlantıları kuracak ve mevcutlarını güçlendirecek. 26-30 Eylül tarihleri ​​arasında fuar kapsamında düzenlenen ikinci "H2 Expo Hidrojen Konferansı", gelecekte rüzgar enerjisi ile birleştirilecek hidrojen enerjisi üretimi, depolama ve taşıma teknolojilerini ele alırken, üretim ve Türkiye'nin üretim zenginliğine sahip. hidrojen alanında yenilenebilir enerji potansiyeli anlatılacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön