04 / 05 / 2024

Turkmall Real Estate Gayrimenkul Direktörlüğü’ne Şükrü Cem Akçay atandı!

Turkmall Real Estate Gayrimenkul Direktörlüğü’ne Şükrü Cem Akçay atandı!

Haziran ayı itibariyle, 2005 yılından beri birlikte olduğu Turkmall Real Estate A.Ş.'nin "Gayrimenkul Direktörü" olarak atandı. Şükrü Cem Akçay evli ve bir çocuk babası.



Turkmall Real Estate Anonim Şirketi  Gayrimenkul Direktörlüğü’ne Şükrü Cem Akçay atandı. 1974  Ankara  doğumlu Akçay, ilk ve orta eğitimini Bornova-İzmir’de tamamladıktan sonra,  İzmir Atatürk Lisesi ve ardından Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetim Bölümü’nden mezun oldu. Gediz Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı’na devam etmektedir.

Akçay, 1996-2005 yılları arasında Ankara Merkezli Tepe Grubu’nun İnşaat, Mobilya, Proje Uygulama ve Pazarlama Şirketlerinde değişik görevlerde bulunmuştur. 2005 yılında Multi Turkmall firmasının Forum Bornova Avm projesiyle başlayan Şantiye Koordinatörlüğü’ne yurt içindeki Forum Avm Projeleri ile 2010 yılına kadar devam etmiştir. 2010 yılından itibaren Turkmall Real Estate A.Ş. Projeler Koordinatörü olarak görev yapmıştır.

Yaklaşık 10 yıl boyunca çeşitli gayrimenkul projelerinde bulunmuş, sivil toplum kuruluşlarında da yer alan Akçay evli olup, bir oğlu bulunmaktadır.


Geri Dön