24 / 04 / 2024

Turkuaz Polsan Evleri Mayıs ayının satış lideri! 10 bin TL peşinatla!

Turkuaz Polsan Evleri Mayıs ayının satış lideri! 10 bin TL peşinatla!

Sadece 30 dairenin kaldığı Turkuaz Polsan Evleri, Mayıs ayında da satış rekoru kırdı. 2+1 daireler için peşin ödemelerde yüzde 30’a varan indirim yapılıyor



Ankara’nın yatırım merkezlerinin başında gelen Eskişehir yolu 29. kilometredeki TOKİ Turkuaz Polsan Evleri Mayıs ayında da satış rekoru kırdı.


Line Ltd. Şirketi tarafından en çok beğenilen proje seçilen, sabit fiyat garantisiyle 2+1 sadece 30 dairenin kaldığı Toki Turkuaz Polsan Evleri Ankara’da yaşayan yabancılar tarafından da beğeni topluyor ve tercih ediliyor.


Toki Turkuaz Polsan Konutlarında daire satışlarının yüzde 99'u tamamlanmış bulunuyor. Oturuma açılmış olan Toki Turkuaz Polsan Evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyor.  TOKİ  sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.


Yeşil alanları, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile  Ankara  Eskişehir yolunda büyük beğeni toplayan Toki Turkuaz Polsan evleri ulaşım kolaylığı ile yaşayan bir site özelliği taşıyor.


10 bin peşin 1000 TL taksitlerle satılan TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında 2+1 daireler için peşin ödemelerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası başlatan TOKİ Turkuaz Polsan evlerinden alanlar 10 yıl sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanabiliyor. Ara ödemeninde bulunmadığı satışlarda her altı ayda bir memur maaş zammı uygulanmıyor.

 

0312 237 23 25 



Geri Dön