18 / 04 / 2024

TÜROFED ve SunExpress turizm için işbirliği protokolü imzaladı!

TÜROFED ve SunExpress turizm için işbirliği protokolü imzaladı!

Yapılan işbirliğine göre SunExpress TÜROFED'e ulaşım sponsoru olurken TÜROFED de SunExpress'e konaklama sponsoru oldu. İki kurum turizmine katkı sağlamak için birlikte reklam ve tanıtım çalışmaları yapacak...



TÜROFED ve SunExpress, Antalya'da bir işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan işbirliğine göre SunExpress TÜROFED'e ulaşım sponsoru olurken TÜROFED de SunExpress'e konaklama sponsoru oldu. Ayrıca iki güçlü kurum Türkiye turizmine katkı sağlamak için birlikte reklam ve tanıtım çalışmaları yapacak.


 Antalya'daki SunExpress Plaza'da gerçekleştirilen işbirliği protokolüne TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say imza attı. İmza töreni öncesinde işbirliği hakkında açıklama yapan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, "Türk turizmi içi SunExpress ile önemli çalışmalara imza atacağız" dedi.SunExpress'in Türk turizmine katkı sağlayan en önemli kurumlardan biri olduğunu söyleyen Ayık, "SunExpress yıllardır Türk turizmine katkılarını başarılı bir şekilde devam ediyor. Antalya merkezli başlayıp İzmir'i de Türkiye'nin en önemli hatlarından bir tanesi haline getirdiler. Türk turizmine katkıları her geçen gün büyüyerek devam ediyor. TÜROFED olarak SunExpress gibi bir kurumla işbirliği yaparak Türk turizmine katkı sağlamaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bugün yaptığımız protokol ile bu işbirliğimizi önümüzdeki dönemlere taşımak ve Türk turizmi için önemli işlere imza atmak en büyük aızumuz. Türk turizmine yapmış olduğu katkılardan dolayı Türk konaklama sektörü adına SunExpress'e teşekkür ederiz. SunExpress TÜROFED'e ulaşım sponsoru olurken TÜROFED de SunExpress'e konaklama sponsoru olacak. Ayrıca reklam ve tanıtım çalışmalarımızı da birlikte yapacağız. Bu işbirliğindeki asıl amaç Türk turizmini büyütmek, geliştirmek ve bütün dünyadaki turizm payından en büyük pastayı almaktır" dedi. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise TÜROFED ile işbirliği yaptıktan için mutlu olduklarını söyledi. Hacı Say, "TÜROFED ile beraber işbirliğimizi sürdürüyoruz. TÜROFED Türk turizmi için büyük bir kuruluş. Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde en çok turist taşıyan havayolu şirketi biziz. Bizim getirdiğimiz özel misafirler de oluyor. Gazipaşa'ya yeni bir uçuş gerçekleştirdik.  Bunun için Almanya'dan turizmcileri ve medyayı Gazipaşa'ya getirdik. TÜROFED de bize konaklama konusunda destek verdi. Bundan sonra da destek vereceğine eminiz. Bu protokol Türk turizmine hayırlı oisun" diye konuştu. TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler de iki kuruluşun el ele vererek Türk turizmine katkıda bulunacağını söyledi. İşler, "Bir İzmirli olarak SunExpress'i bize verilen büyük bir ödül ve hediye olarak görüyoruz. SunExpress'i İzmir'den çıkarırsak ulaşım bacağımız çok kısa kalacak TÜROFED ve SunExpress'in güç birlikteliği sadece Antalya ve İzmir'e değil tüm Türkiye'ye katkı koyacaktır" dedi. 



Antalya Gazete Bir


Geri Dön