12 / 03 / 2025

TÜROFED SunExpress protokol

TÜROFED SunExpress protokol

Yapılan işbirliğine göre SunExpress TÜROFED'e ulaşım sponsoru olurken TÜROFED de SunExpress'e konaklama sponsoru oldu. İki kurum turizmine katkı sağlamak için birlikte reklam ve tanıtım çalışmaları yapacak...

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Günlük kiralık evlerle ilgili düzenleme memnun etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günübirlik kiraya verilen evler ve apart dairelerle ilgili "Girişimlerimizin sonuç vermesinden dolayı mutluyuz" dedi.

Ege ve Akdeniz'de 300 otelin satılığa çıkarılması asılsız çıktı!

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam bin 300 otelin satılığa çıkarıldığı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Muğla'da yabancı turist sayısı düştü!

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Yavuz Torunoğulları, Muğla'nın bu yılki turizm sezonunu yabancı ziyaretçide yüzde 6 düşüş, yerli turistte ise yüzde 17'lik artışla kapattığını bildirdi.

Turizmde kayıp 5 milyar dolar!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, 2015'te turizmdeki kaybın 5 milyar dolar ve üzerinde olabileceğini söyledi.

Alman turistlerin tercihi Antalya oldu!

TÜROFED Başkanı Ayık ise "Fiyat cazibesine Alman pazarı çok olumlu tepki verdi. Rusya'da da aynı fiyat cazibesi yaratıldı ama beklenen olmadı" diye konuştu.

Osman Ayık: Turizm iflas ederse, Türkiye iflas eder!

Sektörde yaşanan sıkıntıları dile getiren TÜROFED Başkanı Osman Ayık, 2015 yılı kaybının yaklaşık 5 milyar doları bulacağını ifade ederek, "Turizm iflas ederse, Türkiye iflas eder" dedi.

Osman Ayık: Ramazan ayının turizm hareketliliğinden umutluyuz!

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Ramazan ayının iç piyasaya getireceği turizm hareketliliğinden ümitli olduklarını söyledi.

TOBB bünyesinde Turizm Meclisi kuruldu!

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Turizm Meclisi kuruldu. Meclis başkanlığına ise Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı da olan Osman Ayık seçildi.

Mehmet İşler: Yeni Turizm Yasası'na ihtiyaç var!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, seçim döneminde siyasi partilerden ve milletvekillerinden ülke turizmine yönelik çözümler beklediklerini ifade etti.

TÜROFED SunExpress protokol Haberi

TÜROFED SunExpress protokol

TÜROFED ve SunExpress, Antalya'da bir işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan işbirliğine göre SunExpress TÜROFED'e ulaşım sponsoru olurken TÜROFED de SunExpress'e konaklama sponsoru oldu. Ayrıca iki güçlü kurum Türkiye turizmine katkı sağlamak için birlikte reklam ve tanıtım çalışmaları yapacak.


 Antalya'daki SunExpress Plaza'da gerçekleştirilen işbirliği protokolüne TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say imza attı. İmza töreni öncesinde işbirliği hakkında açıklama yapan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, "Türk turizmi içi SunExpress ile önemli çalışmalara imza atacağız" dedi.SunExpress'in Türk turizmine katkı sağlayan en önemli kurumlardan biri olduğunu söyleyen Ayık, "SunExpress yıllardır Türk turizmine katkılarını başarılı bir şekilde devam ediyor. Antalya merkezli başlayıp İzmir'i de Türkiye'nin en önemli hatlarından bir tanesi haline getirdiler. Türk turizmine katkıları her...