19 / 04 / 2024

TÜRSAB Hepimizin etkinliği 20 Eylül'de!

TÜRSAB Hepimizin etkinliği 20 Eylül'de!

TÜRSAB yönetiminde görev almak için yoğun çalışma yapan “TÜRSAB Hepimizin” platformu, TÜRSAB üyeleri ve turizmin önde gelen isimleri ile 20 Eylül Pazar günü bir araya geliyor.



TÜRSAB yönetiminde görev almak için yoğun çalışma yapan “TÜRSAB Hepimizin” platformu, TÜRSAB üyeleri ve turizmin önde gelen isimleri ile 20 Eylül Pazar günü platforma yeni katılan VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu’nun ev sahipliğinde bir davette bir araya geliyor. 


Hello Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Emin Çakmak’ın başkanlığında yönetim kurulu adayları arasında olan Pirinçcioğlu, “Görev almak isteyen ekiplerin çalışma programlarını incelediğimde en beğendiğim ekip Sayın Emin Çakmak’ın ekibi oldu. Şeffaf, tam bir takım ruhu ve tutarlı bir çalışma ile hazırlık yapan ekibe destek vermekten mutluluk duyuyorum. Hedefleri arasında “Türkiye turizminin dünya liderliği”, “Tüm sektörü bir kanun ile tek çatı altında toplamak”, “Cumhuriyetin 100.yılında 100 milyon turist, 100 milyon dolar”, “Marka ülke ve marka destinasyonlar yaratmak” gibi iddialı hedefleri olan TÜRSAB Hepimizin grubuna birikimimle destek olabileceğimi düşünüyorum.” dedi. Pirinçcioğlu, ayrıca şunları kaydetti: “21 dönemdir emeği geçen tüm TÜRSAB başkan ve yöneticilerini yaptıkları fedakâr çalışmalar için kutluyor ve teşekkür ediyorum. Yeni bir ruh ile yeni bir ekibin sektörümüze katkılarının önemli olacağını düşünerek ve meslektaşlarıma hizmet etme imkanı bulmak için TÜRSAB Hepimizin ekibinden yönetim kurulu adayı oldum. İlk kez TÜRSAB yönetimi için aday olma heyecanımı kıracak hiçbir polemiğe girmeden, projelerimizi hayata geçirmek için ekiple birlikte çalışmaya odaklandım.” şeklinde konuştu. 


Pirinçcioğlu, düzenlenecek davette birlik üyeleri arasında sıcak bir ortam yaratılarak, zorlu turizm yılında geleceği nasıl tasarlayacakları konusunda fikir alışverişinde bulunulacağını ve hazırladıkları projeleri değerli üyeleri ile paylaşacaklarını belirtti. Spor etkinliklerinin de olacağı bir pazar pikniğinde İstanbul bazlı meslektaşlar buluşacak. 




Geri Dön