26 / 04 / 2024

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 



Dünya çapında 8, Türkiye'de ise 320 emlak ofisiyle faaliyet gösteren Turyap, markalı emlakçılığı tüm Türkiye'ye anlatmak için adım attı.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde artan emlak hareketleri Turyap'ı harekete geçirdi. Firma,  Diyarbakır'da yer alan bölge temsilciliği ile markalı emlakçılığı bölgeye tanıtma kararı aldı. 

Franchise görüşmelerini İstanbul merkezli genel müdürlük binasında gerçekleştiren Turyap, bölgedeki adayları Diyarbakır Turyap Bölge Temsilciliğinde de kabul edecek. 

Konu ile ilgili konuşan Turyap Franchse Müdürü Sezer İkizoğlu, ''Gayrimenkul sektörü her zaman ekonominin lokomotifi olmuştur. Türkiye’de en güveli yatırım aracıdır. Kendi işini kurmak isteyen girişimciler kurumsal bir firmanın çatısı altında eğitim ve danışmanlık alarak gayrimenkul danışmanlığı hizmetini verebilirler. Minimum yatırım maliyeti ile maksimum kazanç elde edebilecek olan emlak sektörü yurtiçi ve yurtdışı yatırımcılar için cazip ve dinamik bir pazardır. Sektörünün pazar büyüklüğü yıllık yaklaşık 5-6 milyar TL civarında, böyle bir pazar büyüklüğü varken doğu ve güneydoğu illerimizde de kendi işini kurmak isteyen girişimcileri Turyap markasını tanımaya davet ediyoruz. Yıl sonuna kadar Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Malatya, Şırnak, Siirt, Batman, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman’da temsilcilik açma hedefindeyiz'' dedi.


Geri Dön