27 / 04 / 2024

Turyap Takas'la eski evini ver, yenisini al!

Turyap Takas'la eski evini ver, yenisini al!

Turyap Takas kampanyasıyla eski konutlar yenisiyle değiştirilebiliyor



Turyap tarafından hayata geçirilen emlak takas kampanyasıyla satılabilir nitelik taşıyan her taşınmaz anlaşmalı projelerde yer alan 1. el konutlarla değiştirilebiliyor. Turyap ofislerinin bulunduğu tüm illerde geçerli olan kampanyayla konut, arsa, dükkan gibi her cins taşınmaz takas edilebiliyor. Taşınmazını takas etmek isteyen kişi, taşınmazıyla ilgili bilgileri Turyap satış ofisine bildirdiğinde 24 saat içinde değer tespiti yapılıyor. Değerleme uzmanları hazırladıkları ekspertiz raporuyla, taşınmazın o günkü satış rayicini belirliyorlar. Ekspertiz sonrası çıkan eski eve ait söz konusu değer peşinata sayılarak, Turyap portföyündeki başka bir konutla takas işlemi gerçekleştiriliyor.

Turyap Yönetim Kurulu Üyesi Başak Soner takas kampanyasıyla ilgili şunları söylüyor: "Büyük şehrin çilesi de büyük. Hayat pahalı, gider çok, buna karşılık gelir düzeyi yetersiz. Hele İstanbul gibi metropoldeyseniz işten çıkıp eve ulaşmak saatlerce trafikle boğuşmak demek. Çocukların durumu daha da zor; çıkıp oynayabilecekleri bir bahçe yok, okula bile servisle gidip geliyorlar. Şimdi ekonomik krizin etkisiyle birlikte şartlar daha da ağırlaştı. Hele aileden biri işini kaybettiyse, ev kiraysa, taksitler, borçlar derken bunalımlar başlıyor. Oysa tablo değişebilir. Fethiye'de, Kuşadası'nda, Bodrum'da yaşamayı tercih edenlerin sayısı işte bu nedenle günden güne artıyor." 

" İstanbul'daki evini satıp, eline geçen paranın yarısıyla bu şehirlerden bir ev alıp, kalanını bankaya yatıranların sayısı hiç de az değil." diye konuşan Başak Soner, Büyükşehirde alt ve orta gelir grubundayken ve tamamen buna paralel standartta bir hayat sürdürürken, hayatı örneğin Fethiye'ye taşıyıp üst kalitede yaşamanın mümkün olabileceğini belirtiyor.

Takas kampanyasının geçerli olduğu 1. el konut projeleri:

Kuşadası Vista'da oturulmaya hazır 172 konut 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kuşadası merkezinde inşa edilen Elitlife'ta deniz manzaralı konutların fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. Kuşadası Panoroma'da fiyatlar 63 bin TL'den başlıyor. Toplam 178 konuttan oluşan sitede yüzme havuzu, sosyal tesisler, özel otopark bulunuyor.

Bodrum Turkuaz Koy Evleri'nde ise fiyatlar 220 bin Euro'dan başlıyor. Gökcek Terracelife projesinde son 39 konut 242 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Panoramik manzaraya sahip Fethiye Hillpoint projesinde ise  Fiyatlar 81 bin TL'dan başlıyor. Projede Fethiye merkeze 2 kilometre, Ölüdeniz'e 10 kilometre, Dalaman Havalimanı'na 49 kilometre mesafede yer alıyor.

www.turyap.com.tr

(212) 373 13 00


Geri Dön