23 / 04 / 2024

Suat Altın İnşaat eski evini getirene yenisini veriyor!

Suat Altın İnşaat eski evini getirene yenisini veriyor!

Kayseri'de Altınpark, Altın Koza, Altıntovvers gibi markalı projelere imza atan Suat Altın İnşaat, şehre konutta takas  sistemini ilk getiren firma  oldu. Şirket oturduğu evini değiştirmek isteyenlere "Eskisini getir yenisini al" uygulamasını ge



 Eski evini getirene yenisini veriyor

Kayseri'de Altınpark, Altın Koza, Altıntovvers gibi markalı projelere imza atan Suat Altın İnşaat, şehre konutta takas  sistemini ilk getiren firma  oldu. Şirket oturduğu evini değiştirmek isteyenlere "Eskisini getir yenisini al" uygulamasını gerçekleştiriyor.

Genel Müdür Sedat Kılınç, eskiyen evlerini değiştirmek ve yeni aldığı evin inşaat kalitesini beğenmeyenlerin de bu uygulamaya yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Eski evleri peşinat yerine sayıp, kalan kısmı ya peşin ya da taksitle alıyoruz" dedi. Daire fiyatlarının 64 bin lira ile 275 bin lira arasında değiştiğini ve şehirde büyük metrekareli dairelerin tercih edildiğini anlatan Kılınç,' özellikle gurbetçiler buluyor. Satışlarımızın yüzde 35'ini yurtdışındaki vatandaşlarımıza satıyoruz" diye konuştu.
Bugün


Geri Dön