19 / 04 / 2024

Foresta Datça Turyapı Projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL!

Foresta Datça Turyapı Projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL!

Firma: Turyapı

Turyapı mimarları ve satış ekipleri ile İstanbul Modern'de gerçekleştirdiği basın toplantısında İnşaat sektörünü değerlendirdi. Türkiye'de ilk defa bir projenin tüketicisi ile birlikte hayata geçireceğini anlattı...



Turyapı yurt içi ve yurt dışında atağa kalkıyor

Turyapı mimarları ve satış ekipleri ile İstanbul Modern'de gerçekleştirdiği basın toplantısında İnşaat sektörünü değerlendirdi. Türkiye'de ilk defa bir projenin tüketicisi ile birlikte hazırlandığını anlattı.Bu proievle vurt içinde ve vurt dışında farklı bir çalışmaya imza attıklarını sövledi.


Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı, doğası ve deniziyle Ege'nin ender güzelliklerine sahip Datça'da eşsiz bir projeye imza atmaya hazırlandıklarını Mavi bayraklı plaja 300 metre mesafede bulunan, doğa ve denizle iç içe bir konumda bulunan özel proje 46 dönüm arazi üzerinde yer alıyor.Yaklaşık 10.000 metrekare inşaat alanında ve 100 bağımsız birimden oluşan özel proje her türlü konfora ve lükse ev sahipliği yapacak.


Türkiye'de bir ilk


Datça merkezine sadece iki kilometre mesafede bulunan ve yaz kış Datça'da yaşamak isteyen yabancılar ve yerli tüketiciler için ideal bir seçim olması amacıyla projelendirilen özel proje, tüketicisle birlikte oluşturulacak.


Her türlü imkana ev sahipliği yapan özel proje üzerinde çalışmalara hızla devam ettiklerini ifade eden  Turyapı  Yönetim Kurulu Üyesi, Atakan Turpcu projenin yerli ve yabancı yatırımcı açısından büyük fırsatları beraberinde getirdiğini belirtiyor. Lansman döneminde kaçırılmayacak avantajlar sunacaklarım, bu dönemde projeye dahil olmayı düşünen yabancılar ve yerli tüketicilerin son derece karlı bir yatırıma imza atacaklarını dile getiren Turpcu, Türkiye emlak pazarında yer alan değerli projelerin uluslararası düzeyde benzer projelerle kıyaslandığında çok daha yüksek kazanç getirisi sağladığının altını çiziyor.


Hedef Datça'yı tarihinden koparmadan yatırıma açmak ve Türkiye ile uyumunu ve popülerliğini artırmak


Mütekabiliyet Yasası'nm çıkmasıyla birlikte Türkiye'nin uluslararası gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı olduğunu ifade eden Turpçu, kazan-kazan ilkesini benimsediklerini, yatırım yapmaya değecek değerli bir projeyi hayata geçirerek Datça'ya uzun süredir ülkemizdeki yatırımlardan çıkmakta olan yabancı yatırımcıyı yeniden çekmeyi planladıklarını söyledi. Akdeniz'de sınırlı sayıda mavi bayraklı plaj olduğunu ifade eden Turpçu, Datça'da gerçekleştirecekleri projenin eşsiz özelliklerinden birinin de mavi bayraklı plaj olacağını belirtiyor. Bununla birlikte, projenin doğaya saygılı ve çevreyle uyumlu olacağını dile getiren Turpçu, bunun kaçınılmaz olduğunu, aksi durumda kazanan değil kaybeden ülke olacağımızı da sözlerine ekliyor.


TURYAPI İnşaat - 1976 yılında temelleri atılan TURYAPI İnşaat, yapı sektöründe 37 yıldan bu yana sağlamlığın ve güvenin teminatı olarak faaliyet göstermektedir. Zamana dayanıklı ve yaşanabilir estetik konutlar inşa etmek misyonuyla hareket eden TURYAPI İnşaat, kuruluşundan bugüne İstanbul, Ankara, İzmit ve Zonguldak'ta 5.000 konuta imza atmıştır. Özellikle birinci derecede deprem bölgelerinde hayata geçirdiği sağlam konutlarla adından söz ettiren TURYAPI, bu bölgelerde tünel kalıp sistemini kullanarak en ileri teknolojik yöntemlerle konut inşa etmektedir. 37 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla her geçen gün daha büyük projelere imza atan TURYAPI, hızla büyüyen örnek bir kurum olarak dünyada gelişen yeni teknolojileri Türkiye'de hayata geçirmekte, sektörel normların ilerlemesine katkı sağlamaktadır.


Geri Dön